Foodora haukkasi Pizza-onlinen – jatkossa pizza liikahtaa Foodoran nimellä

Omistajan on tarkoitus painottaa muutoksella, että tarjolla on muutakin kuin pizzaa.

Kuva: Kuvituskuva

Pizza-online on jo pitkäikäinen ja tunnettu pizzojen kotiinkuljetuspalvelu, jolla on vahva jalansija suomalaisten kotiintilaaman ruoan suhteen. Nykyisin Pizza-onlinen taustalla toimii kansainvälinen ruoankuljetusjätti Delivery Hero, joka pyörittää myös Foodora-palvelua.

Jatkossa Pizza-online jatkaa toimintaansa Foodoran nimen alla, Delivery Hero kertoo. Taustalla on ajatus siitä, että suosiostaan huolimatta Pizza-online brändi yhdistetään ymmärrättevästi pizzaan, vaikka paljon muutakin on tarjolla. Muutos tapahtuu tammikuun lopussa.

“Koimme, että Pizza-online.fi yhdistetään vahvasti pizzaan, vaikka tarjoamme paljon muutakin. Olikin luonnollista valita brändiksi Foodora”, yhtiön Suomen markkinointijohtaja Nora Särkkä sanoo tiedotteessa.

“Ruoan tilaaminen yleistyy vuosi vuodelta ja on monelle suomalaiselle jo arkipäivää. Ala on kuitenkin suhteellisen uusi ja toimintaa pitää kehittää jatkuvasti.”

Pizza-onlinen Foodoran alle siirtyvässä ravintolavalikoimassa on yli tuhat ravintolaa ja 400 000 rekisteröitynyttä asiakasta.

Pizza-online on herättänyt ristiriitaisia tunteita ravintolakentässä, sillä monille ravintoloille kotiinkuljetuksesta on kasvanut tärkeä osa bisnestä. Samaan aikaan Pizza-onlinen ehdot ovat herättäneet närää yrittäjien joukossa. 

Foodora on puolestaan paininut omien haasteidensa kanssa, kun yrittäjinä toimivat, mutta tuntipalkkaa saavat kuljettajat ovat käyneet taistelua työehdoistaan

1 kommentti

Krisse

20.1.2020 10:30

Tarjoaako muutos parempaa yrittäjille? Tähänasti pizza-online vetäny kermat päältä ja yrittäjille jää luu käteen.
Jos tilaan kotiin, tilaan mielummin suoraan ravintolalta kuin äpillä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi