Frida´s – rentoa meksikolaista sielukkuutta

Autenttinen meksikolainen maistuu nykyisin myös Helsingissä.

Kuva: Frida´s / Facebook
  • Mitä? Syviä meksikolaisia makuja
  • Missä? Lönnrotinkadulla
  • Kenelle? Vaativallekin meksikolaisen ruoan ystävälle

Kaukana on ajat, kun meksikolainen ruoka tarkoitti Suomessa ainoastaan ketju-texmexiä eli käytännössä jenkkityylistä safkaa, jossa mukana oli muutama ekstrasiivu jalopenoa. Helsinkiin on rantautunut viime vuosien aikana muutama laadukas ravintola, joka ammentaa meksikolaisen keittiön pitkästä ja maukkaasta perinteestä.

Frida´s toi meksikolaiset maut tuoreella ja rennolla otteella Lönnrotinkadulle. Ravintolan taustalla häärivät ravintoloitsijat Manu Torchio sekä Carlos Pezzia ja keittiössä laadusta vastaa keittiömestari Cesar Carvajal. Torchion taustaan kuuluu iso osa laadukkaasta meksikolaisesta Helsingissä: Café Nopa, Patrona, Cholo ja Lucha Loco.

Ravintolan tunnelma Frida Kahlo -muotokuvineen ja yksityiskohtineen täydentävät meksikolaisen kokemuksen, jonka ytimessä ovat street food -kulttuurista inspiraationsa annokset, kuten tacot, sopesitot, tostadat ja kirpakat cevichet. Tarjolla on monipuolisia cocktail-paloja sekä tuhdimpaa valikoimaa, johon kuuluvat esimerkiksi grillattu mustekala, lammaspata sekä flank steak -fajitat.

Neljä tähteä Nyt.fin arvostelussa napannut Frida´s on erinomainen esimerkki laadukkaasta, mutta riittävän matalan kynnyksen paikasta, joka tarjoaa monipuolisen listansa ja herkullisten cocktailiensa ansiosta vastinetta vaativammallekin Meksikon ystävälle.

Kuva: Frida´s / Facebook

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi