Helsingin ainoa raakabrunssi

Ei pelkästään hyvää, ei ainoastaan terveellistä.

Kuumentamaton ja mahdollisimman prosessoimaton raakaruoka on ollut Suomessa pitkään vain blogi-ilmiö, mutta levinnyt pikkuhiljaa raakakakkukahviloiksi ja nyt myös brunssiksi.

Kookosvoita, siemenkräkkereitä, raakamysliä mantelimaidolla, varhaiskaalirullia... Ruokamaailman megatrendeihin kuuluvaa raakaruokaa on saanut Johan & Nyströmistä brunssin muodossa tämän kevään.

Johan & Nyströmissä raakabrunssi ei ole pelkästään hyvää ja terveellistä ruokaa. Se on myös livemusiikkia, lämmintä tunnelmaa ja yhteisöllisyyttä, joka rakentuu pitkistä pöydistä yhdessä syödystä ruoasta. 

Terveystietoisten keskuudessa valtaisan suosion saavuttanutta Suvi Tikamon loihtimaa raakabrunssia on katettu Katajanokalle nyt kolmesti. Jäljellä on vielä yksi toistaiseksi viimeinen pääsiäisteemainen raakabrunssi, jota päästään nauttimaan 19. huhtikuuta. Sen jälkeen raakakakuistaan ja luomukahvistaan tunnettu Johan & Nyström jatkaa toimintaansa vain kahvilana.

Raakabrunssivastaava Pasi Kokko lupaa, että kesällä raakabrunssit saavat jatkoa uudessa osoitteessa, jota hän ei vielä kuitenkaan suostu paljastamaan. 

Johan & Nyström (Kanavanranta 7c), avoinna ma-pe klo 8.30-18, la-su klo 10-18. Raakabrunssitiedustelut ja varaukset

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi