Helsinkiin avattiin fast casual -tuorepastaravintola

We Pasta tarjoilee aitoa italialaista pastaa rosticceria-hengessä.

Kuva: al62 / Fotolia

We Pasta on italialainen fast casual -ravintola, joka avattiin Helsingin keskustaan viime joulukuussa. Ensimmäinen We Pasta -ravintola on Malminkadulla, Kampissa. We Pasta kunnioittaa italialaista rosticceria-periaatetta valmistamalla laadukasta fast casual -ruokaa, jonka voi nauttia paikan päällä tai take awayna.

We Pastan aito italialainen menu perustuu erityisesti Emilia-Romagnan maakunnan keittiöön. Ravintolassa panostetaan laatuun ja atenttisuuteen: raaka-aineet valikoidaan huolellisesti italialaisilta toimittajilta, ja sen valmistaa ja tarjoilee italialainen henkilökunta. Autenttisuuden ei kuitenkaan tarvitse olla rasite kukkarolle, sillä We Pasta haluaa pitää ruokailukokemuksena helppona ja miellyttävänä kohtuullisin hinnoin. We Pastassa tärkeää on iloinen ja ystävällinen asiakaspalvelu.

"Listaltamme löytyy 11 erilaista pastamallia ja 12 kastiketta, joista asiakas voi valita mieleisensä. Helmikuussa valikoima täydentyy kausipastoilla. Listalta löytyy tmyös muiden alueiden erikoisuuksia, kuten sisilialaiset Arancinit, focacciaa ja pizzapaloja. Sunnuntaisin tarjoamme uunipastoja: lasagnea, riccioleja ja canneloneja", kerrotaan ravintolan tiedotteessa.

Asiakas valitsee listalta ensin mieleisensä pastan ja sitten siihen haluamansa kastikkeen. Henkilökunta suosittelee tiettyyn pastaan parhaiten sopivia kastikkeita, mutta valinnan saa tehdä mielensä mukaan. Lounasateriointiin kuuluu suloisesti myös töihin mukaan otettava hedelmä. Viikonloppuna pastalla voi herkutella myös öisin.

We Pastasta saa muuten nimestä huolimatta muutakin kuin pastaa: listalta löytyy myös kevyitä salaatteja ja italialaisia erikoiskahveja, eikä italialaisia jälkkäriherkkujakaan ole unohdettu. 

We Pasta, Malminrinne 2-4. Avoinna joka päivä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi