Hesburgeristakin voi tilata nyt Woltin kautta

Wolt on levinnyt jo 19 maahan ja nyt 22 Hesburgeriin.

Suomalainen hampurilaisketju Hesburger ja suomalainen ruoan kotiinkuljetuspalvelu Wolt aloittivat yhteistyön. Woltin kautta voi tilata nyt Hesburgerin tuotteita yhteensä 22 Hesburgerista eri puolilla Suomea.

“Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä Hesburgerin kanssa”, kertoo Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski.

“Saamme asiakkailtamme jatkuvasti toiveita uusista ravintolayhteistöistä, ja Hesburger on ollut yksi ehdottomasti toivotuimmista kumppaneista jo pitkään. Aloitamme 11 kaupungista ja tarkoituksena on laajentua useampaan Hesburger-kaupunkiin ensi vuoden puolella.”

”Olemme aloittaneet kotiinkuljetuksen Baltian maissa jo vuonna 2016 ja se on siellä vahvassa kasvussa. Ruoan kotiinkuljetus niin koteihin kuin konttoreille on kasvava markkina ja haluamme olla siinä mukana”, sanoo Hesburgerin operatiivinen johtaja Vesa Viitanen.

Woltin ravintolaruoan tilaus- ja kuljetussovellus toimii jo 19 maassa ja yli 60 kaupungissa. Woltilla on eri maissaan yhteensä yli kolme miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja yli 600 työntekijää.

Toistaiseksi Wolt ei ole kuitenkaan onnistunut kääntämään toimintaansa vielä voitolliseksi. Vuonna 2014 perustetun yrityksen liikevaihto oli viime vuonna 20 miljoonaa euroa, mutta se tuotti tappiota 9,5 miljoonaa. Kesäkuussa toimintaan saatiin lisärahoitusta 137 miljoonaa euroa, joka nosti kokonaisrahoituksen 150 miljoonaan euroon. Näillä rahoilla Wolt on kertonut palkkaavansa muun muassa yli 1000 uutta työntekijää toimistoilleen.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi