Holiday Innin terassi tarjoilee kahden kerroksen näkymän kaupungin ytimeen

Keskeisellä paikalla sijaitseva hotelliravintolakin voi olla kaupunkilaisten olohuone.

Aivan Helsingin ytimestä, Rautatieaseman kupeesta Elielinaukiolta löytyy Holiday Inn, joka näyttäytyy useimmille kaupunkilaisille muualta tulleita majoittavana hotellina, mutta yhtä hyvin paikan terassista voi nauttia paikallisetkin.

Holiday Inn City Centre avautui keväällä uudistuneena ja tarjoaa Open Lobby -oleskelutilansa avulla kiinnostavan, uudenlaisen kohtaamispaikan, jossa kävijät voivat työskennellä, ruokailla, nauttia juomasta tai odottaa vaikka lähtevää junaa. Holiday Innin Open Lobbyn rennoksi ja kodinomaiseksi kutsuttu monitoimitila jatkuu kesällä terassille. Täällä ei ole tarkoitus kiristellä, vaan syödä voi rennosti, vaikka sohvilla istuen ja mihin tahansa aikaan sattuu nälättämään.

Open Lobbyssa riittää viihtyisää terassitilaa, sillä terassi jakautuu kahteen kerrokseen. Katutasossa pääsee nauttimaan kaupungin ytimen vilinistä lähietäisyydeltä, kun taas toisen kerroksen terassilla nouset muiden yläpuolelle ja pääset tarkkailemaan vilkkaan aukion elämään yläkulmasta. Katutason terassille voi ottaa halutessaan koiran messiin. Auringosta sellaisen sattuessa kohdalle, nautitaan Holiday Innissä koko päivän eli kello 10-19. Alakerran katutason terassi on auki kello 24:ään ja yläkerran parveke suljetaan kympiltä.

Holiday Innin terassilla voi nauttia niin juomasta kuin ruoastakin. Hampurilainen irtoaa parilla kympillä, kun taas lohiannos 22 eurolla. Plussakorteilla pääsee nauttimaan edullisista viineistä.

Holiday Inn City Centre Open LobbyElielinaukio 5, Helsinki. Yläkerran parveke avoinna arkisin 6.30-11 ja 16-22 ja viikonloppuisin 8-12 ja 16-22. Tämän ja yli sata muuta terassia löydät Cityn Terassioppaasta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi