Hotelli- ja ravintolamuseo etsii pop up -ravintoloitsijoita

Museoon halutaan pop up -ravintoloita joka kuun viimeiseksi keskiviikoksi.

Kuva: Hotelli- ja ravintolamuseo / Antti Tuomola

Helsingin Kaapelitehtaalla toimiva Hotelli- ja ravintolamuseo etsii innokkaita pop up -ravintoloiden pitäjiä palvelemaan museon kävijöitä joka kuun viimeisenä keskiviikkoiltana, jolloin kaikkiin Kaapelitehtaan museoihin on vapaa pääsy.

Kaapelitehtaan päädyssä toimii kolme museota: Hotelli- ja ravintolamuseo, Teatterimuseo ja Valokuvataiteen museo. Laajasta kulttuuritarjonnasta huolimatta museoiden yhteydessä ei ole lainkaan kahvilaa tai ravintolaa.

“Maailmallahan museoravintolat ovat tunnettuja ja niitä on laidasta laitaan: MOMAn Michelin-tähtiravintolasta osaksi näyttelyä laajentuviin kahviloihin ja kaikkea siltä väliltä”, kertoo Antti Tuomola, Hotelli- ja ravintolamuseon projektikoordinaattori.

“Me halusimme nähdä, mihin kaikkeen meidän vaatimattomat tilamme voivat venyä, kun avaamme ovemme kaikille halukkaille yrittäjille.”

Museossa käy ilmaiskeskiviikkoiltojen aikana 200-300 ihmistä muutaman tunnin aikana, joten asiakkaita pop upien pitäjille löytyy takuulla. Museo toivoo saavansa vaihtelevan kattauksen erilaisia ravintoloita tämän vuoden aikana.

“Näkisin, että nämä tilat muuntuvat hyvin pieneksi kahvikiskaksi tai smoothie-baariksi, suklaapuodiksi tai vaikka mocktail-drinkkibaariksi”, Tuomola pohtii.

Haku Hotelli- ja ravintolamuseon tilapäisravintoloitsijaksi on nyt avoinna museon kotisivuilla. Museosta muistutetaan, että kuka tahansa voi hakea, niin amatöörit kuin ammattilaisetkin. Kokemusta ei vaadita, vaan hyvä konsepti ratkaisee!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi