Hyvinkään Sveitsi avasi uuden ravintola Karhunpesän – Sveitsistä löytyy kaikki tarpeellinen pakomatkalle pääkaupungista

Hotel Sveitsi uudistaa itseään pala palalta.

Karhunpesän tulkinta tuhdista burgerista.
Karhunpesän tulkinta tuhdista burgerista.

  • Mitä? Laadukasta hemmottelua
  • Missä? Hyvinkään Sveitsissä
  • Kenelle? Helppoa pakoa Stadista etsivälle

Jos etsit helppoa ja monipuolista pakoa pääkaupungin vilinästä, kannattaa suunnaksi ottaa Hyvinkään Hotel Sveitsi ja sen ympärille rakentunut viihdekeskittymä. Laadukkaan hotellin kyljestä löytyvät niin SuperPark, Bio Rex -leffateatteri kuin tasokkaat ravintolapalvelut ja hyvät ulkoilumahdollisuudet sekä laskettelurinteet, joiden kanssa tänä talvena on tosin kärsitty epävarmuudesta.

Uusinta uutta Hyvinkäällä edustaa vasta-avattu ravintola Karhunpesä Restaurant & Bar. Täysin uudistettuna ruoka- ja seurusteluravintolana avannut Karhunpesä nojaa paikan pitkään historiaan, mutta vastaa ajan haasteisiin uudella konseptilla, joka nojaa laadukkaaseen lähiruokaan.

Karhu on vahvasti läsnä sekä sisustuksessa, listalla että ravintolan hengessä. Listalta löytyy osiot "Karhun kasvimaalta", "Hiilien roihuista" sekä "Kontion kitaan" sekä jälkkäriksi "Metsän makeita paloja" ja lapsille oma karhunpentujen lista.

Hotel Sveitsillä ravintoloineen on pitkä historia Hyvinkäällä. Sveitsissä kokoustettiin ja juhlittiin alun perin jo 70-luvulla, kun aikansa legendaksi nousi Night Club Bermuda, yökerho josta kymmenillä tuhansilla suomalaisilla on omakohtaisia muistoja.

Suomalainen metsä näkyy vahvasti ravintolan sisustuksessa.
Suomalainen metsä näkyy vahvasti ravintolan sisustuksessa.

Yökerhoa ei tulla herättämään henkiin, mutta Karhunpesä Bar & Restaurant tulee vastaamaan tämän päivän kysyntään laadukkaalla ruokatuotteella, kokonaisvaltaisella kokemuksella ja mielenkiintoa herättävällä konseptilla, jonka toivotaan houkuttelevan paikalle laadukkaan ruoan ystäviä paitsi lomalaisista myös paikallisista.

“Tämän ravintolan erottaa muista ainutlaatuinen konsepti, joka henkii suomalaisen luonnon ja sen kuninkaan karhun elämää kaikissa elementeissään. Ravintolakokemus saa alkunsa jo alueelle saavuttaessa, koska vaikka keskusta onkin vain lyhyen matkan päässä, ravintola sijaitsee Sveitsin luonnonpuiston välittömässä läheisyydessä. Lisäksi Karhunpesä tarjoaa erittäin tunnelmallisen tilat kahdessa tasossa, joissa pääsee nauttimaan aidon tulen lämmössä puhtaista kotimaisista raaka-aineista valmistettuja ruoka- ja juomatuotteita. Karhunpesässä voit astella karhun jalanjäljissä, olitpa tulossa nauttimaan illallista perheen kanssa, järjestämässä kaveriporukan illanviettoa tai pistäytymässä lasilliselle ystävän kanssa”, kertoo Sveitsin hotellinjohtaja Vesa Kokkonen Primehotels Oy:stä.

Hyvinkään Sveitsiä on remontoitu ajan myötä pala kerrallaan uuteen uskoon, joten tilojen yleiskunto ja siisteys ovat erinomaisia. Seuraavaksi remonttivuorossa on paikana uimala, jota laajennetaan maaliskuun alusta alkaen. Uimala sulkee ovensa remontin ajaksi. Myös kokous- ja saunatiloja uudistetaan.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi