Ikinuori rokkiravintola Mansessa

Tampereen perinteinen rockyökerho Doris täyttää 25 vuotta.

Riikka Foster ja Jaakko Sinivuori uskovat Doriksella olevan paikka Tampereen ravintolakentällä.
Riikka Foster ja Jaakko Sinivuori uskovat Doriksella olevan paikka Tampereen ravintolakentällä.

Ikinuori rokkiravintola

Tampereen perinteinen rockyökerho Doris täyttää 25 vuotta, mutta ravintolapäällikkö Riikka Fosterin mukaan historia ei hidasta klubin toimintaa. Pitkän iän suurin salaisuus on ajan vaatimuksiin mukautuminen. "Vaikka liikeidea oli 25 vuotta sitten uniikki ja yhäkin poikkeuksellinen, vaatii asiakkaiden säilyttäminen ja tason ylläpito kovaa työtä."

Uusimpana uudistuksena Doriksessa on ollut livemusiikin tarjonnan monipuolistaminen. Musiikki on näytellyt Doriksessa aina suurta roolia, ja ensi vuoden alusta lähtien ravintolassa on luvassa joka kuun ensimmäisenä perjantaina raskaan musiikin Doris raskaana -klubi. Paikallaan ei siis pysytä, mutta diskoyökerhoa Doriksesta ei koskaan tule.
Doris, Aleksanterinkatu 20

Roosterin uusi lista

Jack The Rooster on uudistanut ruokalistansa. Uutuutena listalla on muun muassa erillinen kuuden chiliannoksen lista Chillin’Time. Lisäksi Roosterissa on luvassa tarjouspäiviä, kuten siipisunnuntait, jolloin burgerin ostajat saavat siipiä kaupan päälle.
Jack The Rooster, Satakunnankatu 13B

Plevnan valikoima kasvaa

Tampereen perinteisen panimoravintola Plevnan oluttarjonta on muuttunut taas monipuolisemmaksi, kun ravintolan panimolta on tullut ulos uusi Pispalan Portteri -olut. Tässä neljän viljan portterissa on caskadehumalaa ja viskisavumallasta.
Plevna, Itäinenkatu 8

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi