Ilonan bilebaari Mansessa

Villisian tilat muuttuvat perjantai- ja lauantai-iltaisin kello 24–04 After Ski Bar -teemaiseksi.

Viikonloppuiltaisin Villisian ravintolatilasta kuoriutuu uusi bilebaaripuoli.
Viikonloppuiltaisin Villisian ravintolatilasta kuoriutuu uusi bilebaaripuoli.

Ilonassa uusi After Ski Bar -puoli

Viihdemaailma Ilonaan avautui kesäkuun alkupuolella uusi bilebaaripuoli. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että ruokaravintola Villisian tilat muuttuvat perjantai- ja lauantai-iltaisin kello 24–04 After Ski Bar -teemaiseksi. ”Muutoksen ansiosta Villisiankin tilojen puolella on viikonloppuisin esimerkiksi dj soittamassa musiikkia”, yökerhojen linjajohtaja Perttu Pesonen kuvailee.

”After Ski Bar -teema näkyy tiloissa ikkunoiden eteen tulevissa screen-verhoissa, joissa näkyy iltaisin alppimaisema”, vuoropäällikkö Josefiina Frantsila selostaa. Uutta on myös joka perjantai-ilta tarjolla oleva nakki- ja muussibuffet. Muuten Ilona jatkaa toimintaansa entisellään.
Ilona, Verkatehtaankatu 3

Trattorian uusi viinilista

Trattoriassa on nyt hieno mahdollisuus maistella uusia viinejä, koska ravintola on äskettäin uudistanut viinilistaansa. Tarjontaan kuuluu muun muassa uusi roséviini. Myös ruokailu onnistuu terassilla hyvin, koska se on auki kesän jokaisena päivänä.
Trattoria, Satakunnankatu 13

Josper-grilli valloittaa

Ravintola Saludissa ensimmäisenä Suomessa käyttöön otettu Josper-puuhiiligrilli on alkanut valloittaa muuta Suomea. Grilli on käytössä Porissa ja tulee parhaillaan Helsinkiin. Keittiöpäällikkö Toni Leskisen mukaan grilli onkin saanut huikeaa palautetta.
Salud, Tuomiokirkonkatu 19

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi