Jäätelö- ja suklaakarnevaali on kaikkien herkkusuiden ystävä

Kaverit mukaan herkuttelemaan.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Jäätelö- ja suklaakarnevaali sijoittuu Helsingin Kaapelitehtaalle 28.-29. huhtikuuta. Tapahtuma on herkuttelukarnevaali kaikenikäisille, jossa tutustutaan kesän uutuusmakuihin ja maistellaan jäätelöä sekä suklaata saman katon alla. Karnevaaleilla valitaan vuoden jäätelö ja suklaa sekä keskustellaan herkkujen valmistustavoista, raaka-aineiden alkuperästä sekä muista mielenkiintoisista aiheista.

Herkuttelun lisäksi tapahtumassa pääsee tekemään itse jäätelöä ja kokeilemaan uusia herkkureseptejä hauskassa karnevaalitunnelmassa. Laadukkaiden makuelämysten lisäksi karnevaalitunnelmaa luo sirkushenkiset performanssit, DJ:t sekä tapahtuman design. Yleisö pääsee äänestämään keväällä vuoden jäätelön ja suklaan. Tapahtumassa myös asiantuntijaraati valitsee oman suosikkinsa eri kategorioissa.

Karnevaaliohjelman lisäksi tapahtumassa keskustellaan raaka-aineiden tärkeydestä ja alkuperästä sekä siitä, kuinka kotona voi loihtia helposti erilaisia herkkuja. Ohjelmaan tulee myös keskustelua sokerista, kaakaosta sekä eri tavoista valmistaa jäätelöä. Lisäksi tapahtumaan tulee erilaisia hauskoja aktiviteetteja lapsille. Alle 7-vuotiaat pääsevät aikuisen kanssa ilmaiseksi karnevaaleille.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi