Jättikokko, K16-kauhua, safkaa ja bileet – Kaupungin karmaisevin Halloween vietetään Teurastamolla

Teurastamon Halloween on kauhun ystävän bileparatiisi.

Kuva: Robert Zunikoff / Unsplash

Teurastamon Halloweenin luvataan olevan kauhukarnevaali aikuiseen makuun ja ainakin teema ja tapahtumasta kertova lyhytelokuva lupaavat karmeata menoa. Halloween-tapahtumaa vietetään Teurastamolla perjantaina 2. ja lauantaina 3. marraskuuta.

Teurastamolla koettavan illan tarina heittää kävijänsä dystopiaan, jossa Suomen hallitus on sallinut ihmislihan metsästämisen ja syömisen 48 tunnin ajan muun ravinnon ollessa vähäistä.

Käytännössä tämä tarkoittaa runsasta ohjelmistoa, johon kuuluu After Dark Helsingin ja muiden elämystoimijoiden rakentamia hurjia immersiivisiä kauhuelämyksiä, kauhuleffoja, pop up -kauhubaari Garden After Dark, Halloween Market monipuolisine ruoka- ja juomaelämyksineen, show-esityksiä kera liekkien ja tasseleiden, sekä lauantain kruununa jättimäinen kokko ynnä karmivat bileet Kellohallissa. 

Teurastamon alueelle on vapaa pääsy, mutta kauhukohteisiin myydään kahden päivän rannekkeita. Kauhukohteissa suositusikäraja on 16 vuotta, joten luvassa on melko rajuakin menoa.

Avoimeen ohjelmaan kuuluu burleskia, tulitanssia, liekkien ja miekkojen nielmistä, sirkusta, kauhukirjallisuuskeskustelua, action rockia ja paljon muuta. Halloween Marketista voi etsiä syksyistä syötävää ja juotavaa (vaihtoehtoja on tarjolla myös ilman ihmislihaa). Lauantai-illan loppuvaiheella sytytetään jo perinteikäs jättikokko.

Perheen pienimmille on tarjolla oma Halloween-juhla lauantaina 3. marraskuuta.

Teurastamon Halloweenin kauhukohteet

ASYLUM

Amazed Games Room Escape

Astu sisään suljettuun mielisairaalaan. Löydätkö tiesi ulos? Kauhua escape room -hengessä Teurastamon Suolikellarissa.

BUTCHER'S DELIGHT

After Dark Helsinki

Näille rujoille teurastajille kelpaa vain tuore ihmisliha, mahdollisimman kauniisti viipaloituna. Scare Maze Teurastamon etupihalla.

TESTI – TRIAL

00100 Ensemble

Psykologinen kauhu- ja jännitysesitys, jossa yleisö joutuu tekemään valintoja. Uskallatko suorittaa tehtävät – ja mitä kaikkea olet valmis tekemään selviytyäksesi? Teurastamon Autohallissa.

CULT

After Dark Helsinki

Ihmislihan syöminen on pyhä rituaali. Siis ainakin näille sekopäille. Tervetuloa osaksi saatanallisia kannibaalimenoja! Teurastamon etupihalla.

HAUTAJAISET

Teatteri Tuike

Muistotilaisuus on päättynyt. Vieraat ovat lähteneet. Joudut mukaan ahdistavaan tapahtumaketjuun, josta ei ole poispääsyä… Yliluonnollista kauhua Teurastamon Suolikellarissa.

Kauhukohteet ovat auki perjantaina 18–22 ja lauantaina 16–22. Sisäänpääsy kauhukohteisiin rannekkeella, ennakkohinta 40€ Tiketistä ja paikan päällä 45€. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi