Joulukadun runsain designkauppa aukeaa taas

Xmas Garage myy joulun alla yli 70 eri designkumppanin tuotteita Aleksanterinkadulla.

Kuva: Liisa Valonen

Palkittu konseptimyymäläperhe My o My avaa jälleen yli 70 kumppaninsa kanssa jouluisen kimppakaupan Aleksanterinkadulle reilun kuukauden ajaksi. Huippusuosittu Xmas Garage on tänä vuonna yli kaksi kertaa viimevuotista suurempi ja valikoimassa on joulu- ja lahjatuotteita niin pieniltä kuin suuriltakin merkeiltä. Lahjaideoiden ja ihanien, hypisteltävien designtavaroiden lisäksi liikkeestä löytää Plantagenin joulukukkia, ja ostosruuhkan keskellä voi hengähtää Ahaa Helsingin hyvinvointikahvilassa.

“Järjestämme Xmas Garagen Aleksanterinkadulla nyt kolmatta kertaa. Viime vuoden tapahtuma oli huikea menestys. Meillä oli yli 8 500 maksavaa asiakasta reilun kuukauden aikana ja upea tunnelma. Saimme hurjasti positiivista palautetta kimppakauppamme valikoimasta ja koko ideasta. Siksi halusimme pystyttää sen myös tänä vuonna A-lokaatioon, Helsingin joulukadulle", kertoo Pauliina Louhiluoto My o Mysta.

My o My vastaa Xmas Garagen valikoiman kuratoinnista, konseptista ja päivittäisestä toiminnasta. Ahaa Helsingin Unelmia & Kahvia -kahvilaa luotsaa hyvinvointivalmentaja Renja Reenpää kumppaneineen, ja tarjolla on herkuttelun lisäksi tilaa myös henkiseen nautiskeluun. Xmas Garagesta löytyy pukinkonttiin mm. herkkuja, kirjoja, designia, kynttilöitä, joulukoristeita, sisustusesineitä ja -tekstiilejä, leluja, koruja ja muita asusteita. Kaikki mukana olevat merkit löytyvät Xmas Garagen Facebook-sivuilta.

"Mukaan on tullut runsaasti uusia partnereita, ja joukossa on myös suurempia yrityksiä kuten Iittala, Fiskars ja Plantagen. Xmas Garagessa joulu asuu, maistuu ja inspiroi", Louhiluoto sanoo.

Xmas Garage, Aleksanterinkatu 11, avoinna 19.11.–23.12. ma–pe 10–20, la 10–18, su 12–18.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi