Jyväskylään avataan hostelli, jonka pienimmät huoneet ovat alle 6 neliömetrin kokoisia

Forenom Hostel Jyväskylä pyrkii yhdistämään hostellimaisen yhteisöllisyyden nykyaikaiseen yksilöllisyyteen.

Forenom avaa Jyväskylän keskustaan uuden konseptin mukaisen hostellin, jonka huoneista osa on vain 5-6 neliömetrin suuruisia. Minihuoneissa on kaikki välttämätön: 140cm leveä sänky, työpöytä, astioita ja jääkaappi. Keittiö ja kylpyhuone ovat yhteiskäytössä. 

Alle kuuden neliön huoneessa voi yöpyä mukavasti kaksi hostellivierasta. Huoneen hinta on 49 euroa yöltä. Hostellissa korostetaan perinteisen hostelliyhteisöllisyyden sijaan modernia yhteisöllisyyden ja yksilöllisyyden yhdistämistä: yhteisissä tiloissa voi tutustua muihin vieraisiin, hengailla, kokkailla ja vaikka saunoa ja pulahtaa porealtaaseen, mutta omaan huoneeseen voi vetäytyä silloin, kun tarvitsee seinät ympärilleen ja hetken aikaa itselle. Saatavilla on myös isompia huoneita, jos viitisen neliömetriä tuntuu liian pieneltä.

Huoneet ovat kompakteja, mutta ne on sisustettu tyylikkäästi ja suunniteltu toimiviksi. Hostellin ulkoasu ja kalustus ovat helsinkiläisen Studio Puiston suunnittelemia. Hostellin yhteydessä toimii myös kananmunaravintola Egg, joka on Michelin-palkitun kokki Jouni Toivasen konsepti. Egg tarjoilee erilaisia munakkaita – myös sellaisia, jotka sopivat vegaaneille. 

Forenom Hostel Jyväskylässä vietetään kaikille avoimia avajaisia perjantaina 15. joulukuuta kello 8-18.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi