Jyväskylään avataan uusi baariravintola

Bar Passion ja Food Bar & Kitchen yhdistyvät uudeksi kokonaisuudeksi.

Kuva: Photographee.eu / Fotolia

Jyväskylän Kauppalaispiha 3:ssa sijaitseva, viihtyisänä rentoutumispaikkana ja iloisesta palvelustaan tunnettu Bar Passion yhdistyy tammikuun aikana seinänaapuri Food Bar & Kitchenin kanssa. Uusi kokonaisuus Passion Food & Bar tulee tarjoamaan molempien paikkojen parhaat puolet.

Nuorten aikuisten kestosuosikki Bar Passion aukeaa alkuvuodesta uljaampana ja isompana kuin koskaan. Passionin ravintolapäällikkö Juuso Puustinen lupaa, että Foodin suosittu lounas tai Passionin kattava juomavalikoima eivät tule poistumaan.

"Molemmilla paikoilla on omat vahvuutensa, jotka hyödynnetään myös tulevan avauksen yhteydessä. Toki paljon uutta ja mielenkiintoista on tiedossa – niin ruokalistan kuin teemankin puolesta", Puustinen vinkkaa.

Uusi Passion tulee jakaantumaan selkeästi ruoka- ja baaripuoleen tarjoten entistä monipuolisemman paikan seurustelulle, lounaalle ja rennolle illalliselle.

"Urheilun näyttäminen on Passionissa myös jatkossa suuressa roolissa. Uuteen esitystekniikkaan tullaan panostamaan paljon. Tiedotamme paikan avajaisista myöhemmin lisää", Puustinen jatkaa.

Remontti on molempien ravintoloiden puolella käynnissä ja jatkuu tammi-helmikuulle. 

Passion Food & Bar, Kauppalaispiha, Jyväskylä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi