Kahden terassin taktiikalla: Krog Madame

Välimerellinen ravintola Krog Madame tarjoaa asiakkailleen kaksi terassia: aurinkoisen parkletin ja suojaisan sisäpihan.

Krog Madamessa ei välimerellistä tunnelmaa voi välttää: söpölle parklet-terassille ravintolan edustalle tekee ohi kulkiessa mieli istahtaa virkistävälle viinilasilliselle tai vaikka kesäcocktailille. Suositut parkkiruututerassit ovat tänä vuonna ilmestyneet Helsingin katukuvaan enenevässä määrin, ja Krog Madamen parklet Lapinlahdenkadulla on ollut paikallaan toukokuusta asti. 

Ravintolan sisäpihalla piilee toinen terassi, italialaistunnelmainen, katettu sisäpiha, joka on kuin lomamatka Etelä-Eurooppaan. Kesäisen raikkaasti punaisen, keltaisen ja oranssin sävvyillä sisustetulla terassilla on mukava viettää pikku hetki lasillisten äärellä tai koko ilta vaikka illallista syöden. Eteläeurooppalaiseen tyyliin listalta löytyy myös monipuolinen valikoima tapaksia, joita voi napostella porukalla illan mittaan. Krog Madamen ruokalista on sekoitus välimerellisiä makumaailmoja: annoksista löytyy niin espanjalaista, italialaista, ranskalaista kuin turkkilaista ja pohjoisafrikkalaistakin keittiötä. Henkilökunta vinkkaa, että listan annoksista asiakkaiden kestosuosikkeja ovat erilaiset pizzat. 

Sisäpihan terassi on katettu sään vaihteluita varten, ja kaiken varalta tarjolla on myös vilttejä, jos kylmä yllättää. Terassirakenteisiin on kiinnitetty myös lämpölamput, jotta ulkona viihtyisi vielä pidempään. 

Psst! Vaikka Madamen terassilla kannattaa ehdottomasti juomisen lisäksi myös syödä, kerrottakoon janoisille, että Madame tarjoilee asiakkailleen samppanjaa varsin edullisesti. Cin cin!

Krog Madame, Lapinlahdenkatu 3. Tämän ja yli sata muuta terassia löydät Cityn legendaarisesta Terassioppaasta

1 kommentti

PaulaFox

17.6.2022 15:39

Hei) Nimeni on Paula ja olen 23-vuotias) Olen aloitteleva seksimalli 18+) Arvostele kuviani osoitteessa - https://ja.cat/id397034

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi