Kampin Broo Pizza & Bar yhdistää laatupizzat ja klubimeiningin – Mukana myös SYÖ!-viikoilla

Broossa satsataan laadukkaisiin raaka-aineisiin.

Broon pizzoissa käytetään aitoa bufala-mozzarellaa.
Broon pizzoissa käytetään aitoa bufala-mozzarellaa. Kuva: Broo Pizza & Bar

Kamppiin marraskuussa avattu Broo Pizza & Bar keskittyy nimensä mukaisesti pizzaan ja baarimeininkiin, mutta tarjolla on arkisin myös lounasta.

Lounaslistalta löytyy päivästä riippuen esimerkiksi lasagnea, lohipastaa, lammaspyöryköitä, karamellipossua tai vaikkapa paahdettua kananrintaa kasviscurrylla. Päivittäin vaihtuvien lounasannosten lisäksi tarjolla on muun muassa ruokaisia salaatteja.

Broon erikoisalaa ovat kuitenkin pizzat, joissa on satsattu tölkkitavaran sijaan kunnon raaka-aineisiin. Mozzarellana käytetään aitoa bufalamozzarellaa, lohipizzassa paahdettu lohi saa rinnalleen jokiravunpyrstöjä ja vegetarianossa maistuu marinoitu munakoiso, vuohenjuusto, viikunat ja pinjansiemenet. Tarjolla on myös vegaaninen seitanpizza portobellosienillä ja pistaasipähkinöillä.

Pizzojen täytteistä löytyy myös italialaisia erikoisuuksia, joita ei ihan joka kuppilasta löydy. Bresaola-pizzan päällä on ilmakuivattua häränlihaa, joka saa lisäpotkua savumajoneesista, nduja-pizzassa maistuu tulinen nduja-makkara sekä spianata romana -salami.

Broossa järjestetään myös DJ-vetoisia klubi-iltoja. Esimerkiksi ystävänpäivälle on suunnitteilla siirappisen R&B:n siivittämä ystävänpäiväklubi ja 10. helmikuuta starttaa etenkin ravintoloiden henkilökunnalle suunnattu sunnariklubi juomatarjouksineen.

Broo Pizza & Bar on mukana myös SYÖ!-viikoilla 25.1.–7.2, jolloin kympin tarjouksessa on kolme annosta: klassinen margheritapizza aidolla bufala-mozzarellalla, pizza vegetariano vuohenjuustolla sekä runsas mozzarellasalaatti.

Broo Pizza & Bar, Malminkatu 16

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi