Kamppiin avataan katuruokayrittäjien yhteinen ravintola

6K Food Market tuo kuusi keittiötä samaan tilaan (ja samalle anniskelualueelle).

Kuva: Igor Dutina / Fotolia

Ensi viikonloppuna Kampin kauppakeskukseen avataan uusi ravintolakonsepti. Kyseessä on kuuden katuruokayrittäjän yhteinen ravintola, jossa herkkuja voi ostaa eri tiskeiltä - mutta syödä saa samassa tilassa. 

"Olemme tehneet yhteistyötä tapahtumissa ruokarekoilla, ja halusimme tuoda Kamppiin saman fiiliksen", kertoo Pasi Hassinen Street Gastrosta. 

"Ideana on, että asiakkaat voivat vapaasti valita ruokansa eri ravintoloista ja syödä silti saman katon alla. Halutessaan voi tilata yhden annoksen vaikka jokaisesta ravintolasta."

Street Gastron lisäksi 6K Food Marketissa toimivat Kimchi Wagon, Oatz, BBQ on Wheels, Mad Wok sekä Fisu & Ranet. Ravintoloilla on hyvä yhteishenki, ja kilpailuasetelma nähdään etuna hidasteen sijaan. 

"Terve kilpailu pitää jokaisen jiirissä. Oman tuotteen täytyy olla kunnossa, kun vieressä on viisi muuta yrittäjää. Mielestäni siinä on vahvuutemme", Hassinen sanoo.

Yhteisen ruokailutilan lisäksi ravintolat jakavat myös anniskelualueen, joten olutta saa nauttia koko 6K:n tiloissa. Ruokia saa luonnollisesti myös mukaan.

6K Food Market, Kampin kauppakeskuksen pohjakerros. Avataan 18. kesäkuuta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi