Kape Aihisen uusi ravintolakonsepti uutuushotellin yhteyteen Kaartinkaupunkiin

Konsepti hakee vielä muotoaan, kertoo Aihinen.

Tulevan hotelliraflan toimintaa pyörittää Aihisen, Olli Kolun ja Arttu Salovaaran KKS Restaurants Oy.
Tulevan hotelliraflan toimintaa pyörittää Aihisen, Olli Kolun ja Arttu Salovaaran KKS Restaurants Oy.

Helsinki saa ensi helmikuussa uuden laatuhotellin ja sen yhteyteen uuden ravintolan, jonka toimintaa tulee pyörittämään julkkiskokki Kari “Kape” Aihinen.

Entiseen toimistorakennukseen rakennettu Hotel U14 löytyy Unioninkadun ja Eteläisen Makasiinikadun kulmaan. Hotelli on osa yhdysvaltalaisen Marriotin omistamaa Autograph Collection -hotelliketjua.

Aihinen ja hänen kumppaninsa Arttu Salovaara ja Olli Kolu vasta suunnittelevat ravintolaa, mutta se tulee pitämään sisällään noin 120 asiakaspaikkaa.

”Hotel U14 on huipputason kansainvälinen ja vastuullisuutta korostava hotelli, joka edustaa täydellisesti yrityksemme arvoja. Ravintolan avaaminen hotellin yhteyteen on meille kiinnostava ja uudenlainen projekti. Yksi motivaattoreistamme on 14 vuoden kokemus yhteistyöstä Saaren perheen kanssa Royal Ravintoloiden ajalta”, Aihinen sanoo tiedotteessa.

”Helsinki on ollut matkailukohteena nousussa elämyksellisenä pääkaupunkina, jossa matkailijoita kiinnostavat muun muassa arkkitehtuuri, luonto sekä omintakeinen kansallinen kulttuurihistoriamme. Osan tästä tunnelmasta U14 haluaa välittää myös vierailleen”, sanoi hotellin toimitusjohtaja Kasperi Saari jokin aika sitten tiedotteessa.

Kaartinkaupunkiin on viime aikoina kerääntynyt jo useampi kiinnostava ravintola. Monipuolinen ja erilaisia tunnelmia ja tiloja sisäänsä kätkevä Laava avasi alueella hetki sitten, samoin kuten isoihin tiloihin tauon jälkeen siirtynyt libanonilaisravintola Farouge.

1 kommentti

SweetCandy

1.11.2019 10:23

Super!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi