Katoamistempun tehnyt Nikke Ankara tekee paluun Summer Upissa

Lahtelaisräppäri palaa keikkalavoille kotikentällään heinäkuussa.

Lahdessa 3.-4. heinäkuuta 13. kertaa järjestettävä urbaanin musiikin festivaali Summer Up saa uuden lisän ohjelmistoonsa. Paluustaan toukokuun alussa ilmoittanut lahtelaisräppäriräppäri Nikke Ankara tekee odotetun comeback-keikkansa kotiyleisönsä edessä nousemalla lavalle Mukkulan rannassa festivaalin päätöspäivänä.

"Nikelle Summer Up on yksi kesän kohokohdista vuodesta toiseen, ja hän on lahtelaisjätkänä ollut mukana festivaalilla alusta alkaen joko lavalla tai yleisössä. Kun Niken paluu lavoille tuli mahdolliseksi jo tänä kesänä, oli Summer Up luontainen valinta paluukeikan toteutukselle. Kiitokset järjestäjille ja kumppaneille, että näyttivät vihreätä valoa idealle nopeasti", kertoo Ankaran keikkamyyjä AJ Saarela.

Nikke Ankara nousi miehen musiikistakin tietämättömien huulille viime vuodenvaihteessa, jolloin 23-vuotias räppäri katosi useiksi päiviksi. Mystinen katoaminen herätti suomalaisten huomion, sillä sosiaalisessa mediassa liikkui ristiriitaisia huhuja miehen olinpaikkaan ja hyvinvointiin liittyen. Viiden päivän jälkeen Nikke Ankara ilmoittautui itse poliisille, ja kertoi myöhemmin viettäneensä viisi päivää sekakäytön vuoksi vainoharhaisissa ja sekavissa tiloissa. Silloin mies ilmoitti myös vetäytyvänsä musiikkiskenestä. Summer Up -paluukeikan myötä räppäriltä tullaan kuitenkin kuulemaan täysin uutta musiikkia, sillä Nikke Ankara julkaisee tänään keskiviikkona 27. huhtikuuta Spotifyssa peräti kaksi uutta kappaletta ”Koska Sä Eroot” ja ”Leima”, joiden viralliset musiikkivideot ilmestyvät perjantaina.

”Niin läheiset, ystävät kuin koko kotimainen hiphop-skene ovat iloisia ja helpottuneita siitä, että Nikke on taas kunnossa ja valmis astumaan yleisön eteen. Olemme hyvin otettuja hänen tahdostaan tehdä ensimmäinen paluukeikka Summer Upissa kotiyleisön edessä. Uskon, että lavalla tullaan näkemään Nikke energisempänä kuin koskaan aikaisemmin ja hienoa saada nähdä tätä lahjakkuutta jatkossakin", iloitsee Summer Upin festivaalijohtaja Martin Mustonen.

Nikke Ankaran lisäksi Summer Upissa nähdään jo julkaistuista esiintyjistä mm. Nicki Minaj (USA), Rae Sremmurd (USA), Elastinen, Robin, Kasmir, Mikael Gabriel, Brädi sekä kiinnostavia yhteiskeikkoja, kuten JVG:n ja Tippa T:n yhteislive sekä Teflon Brothersin, Ruger Hauerin, Heikki Kuulan ja Paperi T:n yhteislive.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi