Kaupungin uusin villiruokaravintola sijaitsee lifestylekaupassa

Villiruokaravintola WILD avattiin yllättävään paikkaan: konseptimyymälä Tre:n yhteyteen.

Mikonkadulla sijaitseva suomalaisen suunnittelun konseptikauppa on muutakin kuin vain kauppa. Aiemmin kaupan perällä toimi kasvisravintola Cargon kahvila, ja nyt sinne on avattu villiruokaravintola WILD.

WILDin taustalla on Katajanokan EGG-ravintolan porukka ja Michelin-kokki Jouni Toivanen. Ravintolan keskiössä on suomalainen eksotiikka ja tietenkin itse metsästä poimittu villiruoka. Arkilounaana saattaa olla vaikka poronsydäntä.

"Haimme yhteistyökumppania, joka sopii Tre:lle. Meillä on sellaiset arvot, että villiruoka ja läpinäkyvä tuotanto sopivat hyvin", kertoo Salli Raeste Tre:stä.

"Ravintolatila on erikoinen, koska se sijaitsee kaupassa ja se on aika pieni, mutta samalla se on mahdollisuus rohkealle yritykselle olla monessa mukana. Järjestämme erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, ja meillä käy paljon ulkomaisia asiakkaita ja toimittajaryhmiä."

WILDissa tarjoillaan päivittäin pientä suolaista ja makeaa, kuten saaristolaisleipiä, piirakoita, pullaa tai vaikka tattitoffeeta ja kuhnurisuklaata. lämpimänä ruokana on päivittäin vaihtuva liemikulho, jonka saa myös vegaanisena. Syksyn myötä WILDissa tullaan järjestämään myös illallisia ja yksityistilaisuuksia, ja kaikki tämä tapahtuu maailman suurimmassa suomalaisen muodin konseptikaupassa. Ensiajattelemalta kuulostaa, että kauppa on ravintolalle poikkeuksellinen sijainti.

"Ravintola sopii meille varsin hyvin. Olisi oikeastaan omituista jos meillä ei olisi kahvila-ravintolaa. Meillä on myös vanha flyygeli, jota soitetaan silloin tällöin. Tämä ei ole pelkkä kauppa, vaan paikka, jonne voi tulla myös syömään, oleskelemaan ja nauttimaan", Raeste sanoo. 

WILDin juomavalikoima koostuu olutkauppa Pienin kuratoimista oluista, Viinitien ja Soilin viineistä sekä GLC:n kahveista.

WILD, Mikonkatu 6, konseptikauppa Tre:n tiloissa. Avoinna ma-pe 8.30–19, la 11–19.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi