Kluuviin avataan Pancho Villa

Meksikolaisravintolaketju laajenee ja avaa jo 25. ravintolansa helmikuussa.

Kuva: Pancho Villa

Kluuvin kauppakeskukseen avataan helmikuun lopussa meksikolaisravintola Pancho Villa. Ensimmäinen Pancho Villa avattiin Tampereella vuonna 2001, ja Kluuvin rafla on ketjun 25. ravintola. Pancho Villa on saavuttanut suosiota asiakkaiden keskuudessa laajan valikoimansa ja reilujen annoskokojensa ansiosta. Lisäksi Pancho Villa -ravintolat tunnetaan tietenkin meksikolaisesta makumaailmasta ja teemaan sopivasta värikkäästä sisustuksesta.

"Etsimme jo pitkään sopivaa ravintolatilaa pääkaupunkiseudulta. Kauppakeskus Kluuvin liiketila sopii konseptiimme niin sijainniltaan kuin asiakasvirroiltaankin", kertoo Pancho Villa -ketjun operatiivinen johtaja Teemu Vanharanta.

"Vaikka kilpailutilanne Helsingin ravintola-alalla on tiukka, uskomme asiakkaiden löytävän meidän ainutlaatuisen makumaailmamme – ja tulevan myös uudestaan."

Tavoitteena on avata pääkaupunkiseudulle lähivuosina vielä 6-8 ravintolaa lisää.

Ketjun ravintoloita löytyy tällä hetkellä Tampereen lisäksi Helsingin Itäkeskuksesta, Hyvinkäältä, Hämeenlinnasta, Jyväskylästä, Kangasalalta, Kuopiosta, Lahdesta, Lempäälän Ideaparkista, Oulusta, Porista, Raisiosta, Rovaniemeltä, Seinäjoelta, Torniosta, Turusta, Vaasasta ja Ylöjärveltä.

Pancho Villa, Kluuvin kauppakeskus. Avataan 27.2. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi