Konepajan uuden oluthuoneen vaihtuvat hanat pitävät juomavalikoiman kiinnostavana

Konepajalla kelpaa pitää myös etätoimistoa.

Oluthuone Konepajan 24 hanapaikasta kuusi on varattu vaihtuville erikoisuuksille.
Oluthuone Konepajan 24 hanapaikasta kuusi on varattu vaihtuville erikoisuuksille.

Konepajan alue kasvaa ja kehittyy. Uudenkarhean co-working-tilan Wonderlandin kulmaukseen avattu oluthuone Konepaja taipuu päivisin etätoimistoksi ja tarjoaa hyvät puitteet myös after workeille ja pidemmillekin illanvietoille.

Konepajan laajassa olutvalikoimassa riittää valinnanvaraa. Valikoimassa on niin kotimaisten kuin ulkomaisten pienpanimoiden erikoisoluita ja 24:sta hanasta kuusi on varattu vaihtuville erikoisuuksille. Myös viinilista on muita S-ryhmän oluthuoneita kattavampi.

Baaritiskiltä löytyy appelsiinimehupuristin, joten Konepajan nimikkodrinkkeihin on aina saatavilla tuoretta mehua. Kahvikoneesta saa kattavan valikoiman erikoiskahveja ja saatavilla on myös matcha-shotteja, vitamiinivesiä ja club matea.

Nälän yllättäessä baarimenusta löytyy Ølhus-oluthuoneista tuttuja runsaita hodareita sekä pientä baaripurtavaa, kuten frittiherkkuja ja wingsejä.

Valoisassa ja avarassa tilassa kelpaa tehdä etätöitä, ja pistokkeitakin löytyy runsaasti. Konepajalla on mahdollista pitää myös aamiaispalavereja, joihin saa ennakkotilauksella aamupalatarjoilun tuoreine croissanteineen.

Viikonloppuisin Konepaja pitää ovensa auki aamukolmeen, joten olutta voi rauhassa siemailla pikkutunneille asti.

Konepaja, Konepajankuja 1

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi