Kuka on maailman hauskin ihminen, Ali Jahangiri?

Arctic Laughs -festareilla yleisöä hauskuuttaa kova joukko haavoittuneita sieluja.

Ali Jahangiri, onko koomikoilla traumoja ja neurooseja enemmän kuin muilla ihmisillä?

Koomikot ovat melko haavoittuneita sieluja. Parhaat koomikot käyttävät omaa haavoittuvuuttaan ja vaikeaa menneisyyttään juttujen aiheina. Jos haluaa tietää, miten ankeaa porukkaa koomikot ovat, kannattaa käväistä joskus takahuoneessa.

Oletko loukkaantunut joskus kun sinulle on naurettu?

Joo. Silloin on kyse ollut kiusanteosta eikä komiikasta. Tärkeintä on nauraa ihmisen kanssa ei hänelle. Toinen on kiusaamista ja toinen komiikkaa.

Miksi ihmiset nauravat?

Se tuo helpotusta arkeen. Nauru on yllätyksen yksi momenteista. Kaikki haluavat sitä paitsi nauraa. Se on elämisen merkki.

Mille ei saa nauraa?

Jokainen vetää itse rajansa. Mulla ei ole sellaista rajaa. Tosin joillekin jutuille nauran vähemmän. Jos jokin juttu on hauska, mutta vahvistaa jotain niin kulunutta kliseetä, niin en välttämättä nauraa räkätä.

Kuka on maailman hauskin ihmiinen?

Mun faijan tekemiset saa nauramaan aina. Hän on hieno ihminen, ei aina muista missä on ja saattaa tehdä asioita, jotka saa tuntemattomankin ihmisen nauramaan ja hymyilemään.

Kenen pitää ainakin tulla Arctic Laughs festareille?

Festareilla on kovia nimiä, kotimaisia ja ulkomaisia. Jos tykkää nauraa niin ehdottomasti on kokeiltava festareita.

Extempore tarjoaa nyt maittavat naurut naurettavaan hintaan. Pääset festarin huipentavaan päätösesitykseen Savoy-teatterissa su 18.5. klo 21 kaksi yhden hintaan.

Arctic Laughs Savoy-teatterissa 16.5. - 18.5.

Pohjoismaiden suurin englanninkielinen stand up -festivaali tuo Helsinkiin esiintyjiä mm. Australiasta, USA:sta, Britanniasta, Irlannista, Bangladeshista, Venäjältä, Ruotsista, Norjasta, Islannista, Virosta ja Etelä-Afrikasta. Mukana ovat tietenkin myös kotimaiset huiput: Ismo Leikola, Andre Wickström sekä Ali Jahangiri.

Kaikki esitykset ovat "toisella kotimaisella" eli englannin kielellä. Päätösshowssa mukana:

  • Ali Jahangiri (FIN)
  • Isak Jansson (SWE)
  • Pietari Vihula (FIN)
  • Glenn Wool (CAN)
  • Ray Zambino (SCO)
  • Aatu Raitala (FIN)
  • André Wickström (FIN)

Kesto: 2 h (väliajalla)

Savoy-teatteri
Kasarmikatu 46-48 Helsinki

arcticlaughs.com


Extempore.fi

Extempore tarjoaa viime hetken paikat kulttuurielämään - jopa puoleen hintaan! Tarkista sivu, kun etsit itsellesi ja ystävillesi spontaania tekemistä ja haluat yllättyä iloisesti. Tsekkaa myös vitosen sika säkissä-paikat osoitteesta: www.extempore.fi

Kommentoi juttua