Kuultua

Helsingin klubiuutiset

Marlena Shaw Flow 04:ssä

Nuspirit Helsinki -kollektiivin järjestämän letkeän Flow 04 -festarin pääesiintyjäksi on varmistunut 61-vuotias amerikkalaisen soulin kuningatar Marlena Shaw. 1960-luvulla uransa aloittaneen laululinnun ääni tuli tutuksi myös muutama vuosi sitten St. Germainin biisillä Rose Rouge.

Flow 04 VR:n Makasiineilla 20.-21.8. Liput 20 e / päivä.

Deejiit liittoutuvat

Lontoossa on vastikään perustettu deejiiden ammattiliitto, The Disc Jockey Association, jonka tehtävänä on suojella tiskijukkien oikeuksia. Globaaliksi ammattiliitoksi tähyävän DJA:n jäsenmaksu on viisi euroa viikossa. Summalla deejii lunastaa itselleen esimerkiksi vakuutuksen levyvarkauksien varalta sekä matkavakuutuksen, joka kattaa lennoilta myöhästymisen. Ja promoottorit huom! DJA on palkannut myös lakimiehiä metsästämään keikkaliksoja pimittäviä järjestäjiä.

http://www.discjockeyassociation.com/

Maestron hautajaiset

Maineikkaan Maestron viimeiset hetket ovat käsillä ja Eternity-kemuissa on maailmanlopun meininki. Lavalle astuvat mm. Dallas Superstars, Ihanan Tomi K, Cosmicman sekä Olli S. Viime kerralla bileet oli myyty loppuun. Nyt kannattaa muutenkin mennä ajoissa paikalle. 50 ensimmäistä pääsee sisään ilmaiseksi.

Eternity Maestrossa 28.8. klo 21-04. Liput 5 euroa.

2 kommenttia

meee

31.8.2004 21:56

eihän vanha maestro vielä kuollut ole, joskin meiniki muuttuu radikaalisti sedu koskisen muutettua se uudeksi tiikeriksi. myös entinen control vaihtaa nimeä ja ilmettä sedun myötä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suzzz

1.9.2004 14:20

toivottavasti entisestä maestrosta, studio 51:sta ei tuu samanlainen mesta ku tiikeri aikoinaan oli, tai the club, tai kaivo...kohta tässä kaupungissa ei ole enää yhtään baaria mikä ei olisi sedun omistuksessa. harmittaa kyllä, sitä tyypillistä sedua ei vaan enää jaksa. mut hey, ainakin sedu osaa hommansa bisnespuolella. sisustus jne ei vaan ole ihan Hänen alaansa :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi