Kuultua

Helsingin ravintolauutiset

Copacabanan liikeidea uusiksi
Latinorytmein aloittanut Copacabana ei ole enää entisensä. Ravintolassa satsataan nyt voimakkaasti kotimaisiin esiintyjiin ja kesän aikana lavalle nousevat mm. Popeda, Suurlähettiläät ja Janina Frostell. Katutason baarista saa nykyisin pitsaa valomerkkiin saakka.

Amarillosta puolen kilon pihvi!
Mikonkadun Amarillon listalle on noussut Giant Amarillo Grill –annos, joka sisältää peräti puoli kiloa lihaa. Annoksen syönyt asiakas saa muistoksi teostaan XXL-kokoisen t-paidan. Amarillon oman Margaritan, Amaritan makua on pehmennetty mangolla.

Kuvaa kupittelua ja voita
Olvi järjestää vapusta juhannukseen kestävän valokuvauskilpailun, jossa on tarkoitus kuvata suomalaista olutkulttuuria. Markku Pölösen johtaman raadin valitsemat kolme parasta kuvaa palkitaan yhteensä 6375 eurolla. Lisätietoja kilpailusta voi kysellä Olvista. Olvin historia on esillä 13.6. saakka Ravintolamuseossa Kaapelitehtaalla.

Salaatteja Sundmansissa
Tähtiravintola G.W. Sundmansissa vietetään salaattiviikkoja. Jarmo Vähä-Savon keittiö panosta toukokuun jälkipuoliskolla erilaisiin herkkusalaatteihin. Sundmansin ruokalistalla on aina sekä lounaalla että illallisella myös kauden kolmen ruokalajin kasvismenu.

Spårakoff vie taas
Ravintolavaunu Spårakoff jatkaa liikennöintiään toukokuusta elokuuhun. Tunnin mittaiselle kierrokselle pääsee helpoiten Rautatientorilta klo 14:stä 19:ään. Matkan aikana esitellään kaupungin tunnetuimmat raiteiden varrelle osuvat kohteet. Myynnissä on olutta, siideriä, virvokkeita ja kahvia.

Soukkaan brittibaari
Petri Naumasen ravintolaimperiumin kaukaisin piste, Espoon Soukassa sijaitseva Wilperin Perikunta on remontoitu brittityyliin kuten jokin aika sitten yhtiöön liitetty Kannelmäen Britannia. Samaan ketjuun kuuluu myös irkkubaari Molly Malone´s. Remontin myötä WP:n asiakaskunnan toivotaan laajenevan.

Foster´s kaupan hyllyille
Yksi maailman suurimmista olutbrändeistä, mm. formulakisoista tuttu australialalainen Foster´s rantautui Suomeen. Tuotteen jakelusta vastaa Hartwall. Foster´sin brändiä vaalitaan rennoilla australialaisteemoilla: hauskanpitoa ja huoletonta elämänasennetta.

Papa G keventää
Papà Giovannin katutason spagettibaari on keventänyt listaansa kesän kunniaksi. Alkuruokien, salaattien ja kasvispastojen määrää on lisätty. Osasta annoksista kerrotaan ruokalistalla myös kalorimäärä. Pastabaarin pääruuat kustantavat 7,70-11 •.

Tähtikokit vakoilevat
Kämpin Espankulman est.1887 on avannut vauhdilla. Tähtiravintola Chez Dominiquen iskujoukkue lukeutui heti ensimmäisen päivän lounasvieraisiin. Viinimestari Jussi Ansaharju on koonnut listalleen myös väkeviä harvinaisuuksia 150 viinin lisäksi. Terassi starttaa kesäkuun alussa.

Uusi Public Corner Keskuskadulle
Keskustan kolmas Public Corner aloittaa Keskuskadulla toukokuun lopulla. Liikeideaa tiuhaan vaihtaneessa Keskuskadun ja Aleksin kulmauksen ravintolassa on reilut 200 asiakaspaikkaa. Niklas Wiedmerin luotsaamassa Public Cornerissa luotetaan päivisin laajaan tuontioluiden ja siiderien valikoimaan. Illalla menoa vauhdittaa deejii.

1 kommentti

slammer

12.6.2003 22:13

miksi ei ole arvosteltu vielä ravintola Finlaysonin Palatsia Tampereelta??

kyseessä mannermainen tasokas ravintola....katsokaa netti sivut
www.finlaysoninpalatsi.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi