Lauantaina Telakkarannassa tapahtuu: Open Air kutsuu bailaamaan

Liput irtoavat vaivaisella femmalla.

Helsingin Telakkaranta on alati kasvava, mielenkiintoinen alue. Nosturin kyljessä sijaitseva punatiilinen rakennusrykelmä oli vielä muutama vuosi sitten hiljainen, puolisalattu pussikaljaspotti, kun nyt se on kiinnostavien baarien ja ravintoloiden ja trendikkäiden brändien työhuoneiden ja jopa myymälöiden keskittymä. 

Alueella on järjestetty jonkin verran tapahtumia, mutta nyt se tuntuu heräävän uudella tavalla henkiin. Kesäksi Telakkarantaan avattu terassilava Beerger on tuonut uutta livemusameininkiä alueelle akustisilla uuden musiikin ja nousevien artistien keskiviikkokeikoilla, joilla ovat esiintyneet muun muassa Anna Laulumaa, Vinttikoira sekä S & Janhard. Maanantaisin Beergerissä on vietetty open deck -päivää, jolloin kuka tahansa voi (etukäteen viestittelemällä) ilmoittautua päivän tiskijukaksi.

Alue saa jälleen uutta menoa ja meininkiä, kun lauantaina järjestetään Telakkaranta Open Air, elektronisen musiikin tapahtuma, joka kestää koko päivän. Jo puoliltapäivin aloittava tapahtuma maksaa vain viisi euroa, ja dj-esiintyjistä saa nauttia iltakymppiin. Jos menojalka vipattaa yötä myöten, voi ostaa lipun myös iltabileisiin: silloin koko hoito maksaa yhteensä 13 euroa. 

Tapahtuman artisteja ovat muun muassa Tolga Fidan, Diego Krause ja Trevor Deep Jr. 

Telakkaranta Open Air lauantaina 26.8. Päivätapahtuma klo 12-22, ilta 21-04. Liput päivätapahtumaan 5 euroa, koko setti 13 euroa. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi