Leville avataan Stefan's Steakhouse

Pihviravintola ottaa Levillä listalleen myös lappilaisia raaka-aineita.

Kuva: Stefan's Steakhouse

Julkkiskokki Stefan Richterin nimeä kantava kuudes Stefan’s Steakhouse avaa ovensa 8. marraskuuta Levin keskustassa. Lapissa pihviravintola muokkaa ruokalistaansa paikallisilla mausteilla ja lappilaisilla raaka-aineilla.

Stefan's Steakhouse avautuu ravintola Kuuran paikalle. Ravintolalle on etsitty sopivia toimitiloja Levillä jo useampi vuosi. Ravintolapäällikkö Jenni Soinisen mukaan ravintolalle on Levillä tilausta.

"Hyvälle pihville löytyy aina kysyntää. Stefan’s on mutkaton yhdistelmä fine diningia ja rentoutta. Listan pohja on meillä sama kuin muissa konseptin ravintoloissa. Pihveissä käytetään huippulaadukasta black angus -rotulihaa ja wagyu-häränlihaa, jotka täydentyvät monipuolisella lisukelistalla. Siinä missä Hangon Stefan’sissa saaristolaisuus saa näkyä, meiltä löytyy muun muassa poroa ja muita lappispesiaaleja. Keittiöpäällikkömme Lauri Närhi on taitava hyödyntämään raaka-aineita arvokkaalla tavalla tuoden annoksissa niiden parhaat puolet esiin", Soininen kertoo.

Kahdessa kerroksessa toimiva 130-asiakaspaikkainen ravintola on sisustettu Stefan’sin tutulla tyylillä tummin sävyin puulla, peilikaakelilla ja nahkalla somistettuna.

"Stefan’s tunnetaan matalan kynnyksen pihvipaikkana. ”Come as you are” -mentaliteetti sopii myös Levin asiakaskunnalle kuin nenä päähän, sillä meille voi tulla nauttimaan kunnon pihvistä vaikka toppavaatteissa", Soininen sanoo.

Levillä Restamaxin ravintolatoiminnoista vastaava Jerry Hartman odottaa tulevaa sesonkia positiivisin mielin.

"Stefan’s lukeutuu yhtiömme suosituimpiin konsepteihin ja olemme jo pitkään halunneet tuoda sen osaksi Levin ravintolatarjontaamme. Laajensimme toimintaamme Leville viime vuoden lopulla ja näemme alueessa valtavan potentiaalin", Hartman kommentoi.

Stefan’s Steakhouse kuuluu Restamax-konserniin. Muut Stefan's Steakhouset löytyvät Tampereelta, Helsingistä, Jyväskylästä, Rukalta ja Hangosta. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi