Linnanmäki toteuttaa asiakkaiden toiveet

Lintsille on toivottu muun muassa terveellistä ruokaa, gluteenittomia vaihtoehtoja, lokitonta huvipuistoa ja lisää hauskoja teemapäiviä.

Kuva: Linnanmäki

Linnanmäen huvipuisto toteuttaa 100 asiakkaiden toivomaa uudistusta kaudelle 2015. Alkukaudesta Lintsi pani käytäntöön 88 toivetta, ja nyt asiakkaiden toiveiden pohjalta toteutetaan loput 12 uudistusta.

Linnanmäen ravintolat jatkavat palvelujensa uudistamista asiakastoiveiden pohjalta. Raketin vierestä löytyvän kahvilan terassi on nyt katettu ja pienessä sateessakin voi nauttia ulkoilmasta lämpimän kahvikupposen ja vastapaistetun munkin kera. Ravintola Caruzellossa lapset löytävät ilokseen ennennäkemättömän ison Fatboy-kanin, jonka syliin voi kiipeillä. Lapsia on myös ajateltu uudessa italialaisessa Ravintola Spassossa, jossa lapset saavat nyt ottaa ruokansa buffetista. Linnanmäen ravintolat tarjoavat nyt myös paljon erilaisia ruokavaihtoehtoja gluteenittomaan ruokavalioon.

"Asiakkailta on tullut erityisen paljon kyselyitä liittyen gluteenittomaan tarjoiluun Linnanmäellä. Nyt Lintsiltä saa myös gluteenitonta pizzaa, pastaa ja burgereita", toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo. "Lisäsimme pyynnöstä myös terveellisiä ruokavaihtoehtoja, kuten hedelmäsalaatteja, kasvisruokia ja tuoreita marjoja. Toivomme, että asiakkaamme iloitsevat näistä uudistuksista."

Uudet nostalgiset valokuvausseinät mahdollistavat kävijän piipahduksen menneille vuosikymmenille ja mukavan muiston taltioimisen Linnanmäki -vierailusta. Menneisyyden syövereistä kävijän ohjaa oikeille poluille uusitut lapakylttiopasteet, joissa tekstitys on nyt kävijöiden toiveesta myös ruotsiksi.

Huvipuistoon on toivottu lisää teemapäiviä ja erilaisia leikkimielisiä kisailuja. Maanantaina 13. heinäkuuta juhlitaan Vuoristoradan syntymäpäiviä. Vuoristoradan avajaispäivänä 13.7.1951 kierros junan kyydissä maksoi 100 markkaa. Juhlapäivän kunniaksi 64 vuotta täyttävä Vuoristorata on maksuton kaikille kävijöille. Tämän lisäksi kävijät voivat testata Vuoristorata-aiheista tietouttaan sanaristikkotehtävässä, joka jaetaan kävijöille pääsisäänkäynnillä.

Linnanmäen asiakkaiden uudistustoivelistalla on ollut päästä eroon Huvipuiston alueella lentelevistä lokeista. Lokkeja välttelevien kävijöiden kannattaakin suunnata vierailunsa Linnanmäelle kesän loppupuolelle.

"Iloisena uutisena voimme kertoa, että monikymmenvuotiseen kokemukseemme pohjaten lokit muuttavat pois Linnanmäeltä heinäkuun lopussa", kunnossapitopäällikkö Harri Hongisto kertoo.

Ensi lokakuussa Linnanmäellä juhlitaan jo kymmenettä kertaa tunnelmallisia Valokarnevaaleja, ja niiden aukioloaikoja on nyt asiakkaiden toiveiden pohjalta pidennetty. Valokarnevaalit tuovat loistoa syksyn pimeyteen tänä vuonna koko viikon ajan 10.-18. lokakuuta kello 13-22.

1 kommentti

NOMAD_1

11.7.2015 19:39

Missä on se järkevin uudistus - siis lastenlipun palauttaminen? Alle 120cm pitkä pääsee 26:een ja yli 140cm pitkä 43 laitteeseen (laskin pikaseen Linnanmäen sivulta). Miksi molemmat maksavat rannekkeestaan saman hinnan? Eikö olisi reilua laskuttaa samassa suhteessa, kuin mitä rannekkeella saa? Muistaakseni aikanaan näin olikin, mutta eipä ole enää. Siskon tytär on 116cm ja sai maksaa täyden hinnan... tosin siskohan sen maksoi, mutta silti...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi