Lisää sushia Tampereella

Tampereen sushitarjonnan uusin nimi on Watami Sushi, joka on aloitti toimintansa viime vuoden lopuilla.

Watamin kokki Liu Dao on työskennellyt aikaisemmin sushiravintoloissa Tanskassa ja Italiassa.
Watamin kokki Liu Dao on työskennellyt aikaisemmin sushiravintoloissa Tanskassa ja Italiassa.

Lisää sushia!

Tampereen sushitarjonnan uusin nimi on Watami Sushi, joka on aloitti toimintansa viime vuoden lopuilla. Tampereen ravintolasta vastaava Amy Huangin mukaan Watami Sushi erottuu muista Tampereen japanilaisista ravintoloista juuri sillä, että sen tarjonta keskittyy ensisijaisesti sushiin, jotka tarjoillaan kauniissa veneastioissa.

”Nykyisin suuri osa suomalaisista tietää varmasti, mitä sushi on, mutta monet eivät ole vielä maistaneet sitä”, Huang arvelee. ”Sushi on kaunista ja terveellistä ruokaa. Lisäksi siinä on luonnollinen maku, joka ei tarvitse mitään mausteita.”
Watami Sushi, Suvantokatu 10

Henriksin lista uudistettu

Ravintola Henriksissä ovat puhaltaneet uudet tuulet vuodenvaihteesta lähtien. Ravintola on startannut blinikauden tammikuun 10. päivänä ja uudistanut ruokalistansa aivan äskettäin. Uusi ruokalista löytyy bliniteemaisesti nyt myös venäjänkielisenä.
Henriks, Satamakatu 7

Skålin samppanjatarjonta kasvaa

Skålin samppanjatarjonta on kirjaimellisesti aikaisempaa suurempaa, koska ravintolan listalle on lisätty Moët & Chandonin samppanjapulloja aina kolmesta viiteentoista litraan. Raskaan sarjan samppanjoilla Skål uskoo vastaavansa kasvavaan kysyntään.
Skål, Hatanpään Valtatie 1

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi