Lönnrotinkadulle avattiin uusi ravintola

Lönkka-ravintolan myötä koko kadusta muotoutuu kiinnostava ravintolastrippi.

Lönnrotinkatu sai tällä viikolla uuden ravintolalisäyksen, kun ravintola Lönkka avasi ovensa maanantaina. Kyseessä on modernia eurooppalaista ruokaa tarjoileva rento ravintola, joka on auki joka päivä.

Cholon ja Naughty Brgrn välissä sijaitseva Lönkka tuo kadulle entistäkin monipuolisempaa ruokatarjontaa. Tilava paikka on jaettu kahtia baari- ja ruokapuoleen, joten Lönkassa voi nauttia myös syömättä mitään. 

Ruokalistan kiinnostavin anti löytyy alkuruokien puolelta: on hauki-slider, vegaanista salaattia, hummeria, kalamaria ja gourmet-hodari. Pääruokalistalla on ronskeja annoksia: ribsejä, pihviä ja grillattua kanaa - mutta löytyy listalta myös kevyempiä nauintoja, kuten falafelia ja risottoa. Ruokalistalla on myös valikoima salaattikulhoja ja piadina-leipiä. Alueella työskenteleviä kiinnostaa varmasti tietää, että Lönkassa tarjoillaan lounasta arkisin kello 11-14.30. Hienoa on myös se, että nettisivujen mukaan keittiössä käytetään pääasiassa paikallisia raaka-aineita.

Juomavalikoima on pullollaan pienpanimo-oluita, ja hanatuotteita saa myös miellyttävissä, kahden desilitran annoksissa. Son of a Punch -cocktailvelhot ovat kehittäneet ravintolalle omat signature-cocktailit, joiden nauttimiseen baaripuoli sopii paremmin kuin hyvin. 

Pikakäynnin perusteella Lönkka on lämmin ja rento paikka, johon mahtuu isommallakin porukalla - niin syömään kuin juomaankin. 

Lönkka, Lönnrotinkatu 11. Avoinna ma-to 11-23, pe 11-01, la 12-01, su 13-22.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi