McDonald’s tuo pöytiintarjoilun kaikkiin ravintoloihinsa – Tilaukset hoituvat digitaalisesti

Ensi vuoden loppuun mennessä kaikissa Mäkkäreissä voi tehdä tilauksensa itsepalvelutiskiltä.

Vaikka digitaalisten tilausautomaatit otetaan asteittain käyttöön kaikissa Mäkkäreissä, tilauksen voi halutessaan tehdä myös perinteiseltä kassalinjalta.
Vaikka digitaalisten tilausautomaatit otetaan asteittain käyttöön kaikissa Mäkkäreissä, tilauksen voi halutessaan tehdä myös perinteiseltä kassalinjalta. Kuva: McDonald's

McDonald’s aikoo ottaa pöytiintarjoilun käyttöön kaikissa ravintoloissaan ensi vuoden loppuun mennessä. Kuluvan vuoden loppuun mennessä hampurilaiset tarjoillaan pöytiin jo yli 40 Mäkkärissä.

Uudistetuissa ravintoloissa tilaukset voi tehdä ja maksaa digitaalisella tilaustiskillä. Tilausta tehdessään asiakkaan on mahdollista räätälöidä ateriansa makunsa mukaan. Annokset valmistetaan vasta tilauksen jälkeen ja toimitetaan tuoreeltaan pöytään.

Halutessaan tilauksen voi edelleen tehdä perinteiseen tyyliin kassalinjastolta.

McDonald’s on toistaiseksi Suomen ainoa pikaruokaketju, joka tarjoaa pöytiintarjoilua. Osassa ravintoloista pöytiintarjoilu on otettu käyttöön jo viime vuoden puolella, ja positiivisen palautteen perusteella uudistus on otettu hyvin vastaan.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi