Memphis Hesarin terassi: ulko-olohuone amerikkalaisittain

Lapsiystävällisellä terassilla käy grilli kuumana jokaisena viikonpäivänä. Live-musiikkia tarjolla keskiviikkoisin.

Tekisikö mielesi syödä grillissä rapeaksi paistettuja quorn-fileitä, kasvispaistosta, lohkoperunoita chimichurri-kastikkeen kera? Tai olutpaneroituja sipulirenkaita ja BBQ-kastiketta? Ehkäpä vielä kesäinen mojito kylkeen? Onnistuu! Nämä ja paljon muita herkkuja tarjoilee amerikkalaisravintola Memphis Hesari Kluuvia vastapäätä. 

Suosittelemme käymään terassilla lounaalla, jos vain sää sallii. Vaihtuva lounasmenu on tarjolla arkipäivisin kello 11-14. Lounaan ajoitus osuu täydellisesti auringon kanssa, sillä aurinko paistaa terassille kello 9-13 välisenä aikana. Sadesuojaa tuovat markiisit ja pöytien aurinkovarjot. Lämpötilan lasketessa pöydistä löytyy huopia lämmittimiksi.

Menu tarjoilee herkullisia amerikkalaisklassikoita eli finger foodia, wingsejä ja ribsejä sekä tietenkin kookkaita burgereita. Menusta löytyy myös kalaa ja kasviksia ja perheen pienimmille on tarjolla oma lastenmenu.

Memphis Hesarin terassilla soi live-musiikki keskiviikkoisin kello 19-21. Ensi viikon keskiviikkona 20. heinäkuuta paikalla viihdyttää modernia rokkia soittava Davitt Barry. Seuraavana keskiviikkona Tapani Kangas ja viimeisenä keskiviikkona 3. elokuuta Antti Lipponen. Tervemenoa terdelle.

Psst! Elokuun loppuun asti voi nauttia pullon kuplivaa Bonaval Cavasta skumppaa hintaan 15€/plo 75cl.

Memphis Hesari Kluuvikatu 8. Avoinna ma 11-22, ti-to 11-23, pe 11-24, la 12-24 ja su 12-21. Tämän ja yli sata muuta terassia löydät Cityn Terassioppaasta.

1 kommentti

PaulaFox

17.6.2022 15:39

Hei) Nimeni on Paula ja olen 23-vuotias) Olen aloitteleva seksimalli 18+) Arvostele kuviani osoitteessa - https://ja.cat/id397034

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi