Mene: beach volleyta Kansalaistorilla ja Hietsussa

Viikonlopun turnauksessa nähdään moninkertaisia SM-mitalisteja.

Vuonna 2014 beach volleyta pelattiin Hietsussa.
Vuonna 2014 beach volleyta pelattiin Hietsussa. Kuva: Seppo Kärki

Rantalentis viedään ensi kertaa Helsingin Kansalaistorille tänä viikonloppuna, kun Suomen kovimmat beach volley -pelaajat mittelevät LähiTapiola Helsinki Open -turnauksessa. Turnaus on on SM-kiertueen neljäs ja viimeinen osakilpailu ennen finaaliturnausta. 

Turnauksen pääkenttä on Kansalaistorilla, jossa pelataan lauantaina kello 9–21 ja sunnuntaina kello 10–18. Finaalit pelataan Kansalaistorin kentällä sunnuntaina iltapäivällä kello 16 alkaen. Lisäksi pelataan Hietsussa lauantaina kello 9–21. Kaikkiin peleihin on vapaa pääsy.

Kansalaistorin pelit näytetään suorana ISTV:llä, joten turnausta pääsee seuraamaan myös kotisohvalta.

Turnauksessa pelaa moninkertaisia beach volleyn SM-mitalisteja, esimerkiksi Pekka Piippo ja Jyrki Nurminen. Nuorten kansainvälistä tasoa edustaa nuorten EM-pronssimitalistit 2014 Ida Sinisalo ja Niina Ahtiainen sekä nuorten MM-kisojen 9. sijan tänä vuonna saavuttaneet Santeri SIrén ja Miro Määttänen. Kisakuntoaan hiekalla testaa myös lentopallomaajoukkueen monivuotinen luottopassari Mikko Esko peliparinaan Toni Tuominen.

LähiTapiola Helsinki Open -turnaus 23.–24.7. Kansalaistorilla ja Hietsussa. Turnauksen järjestää Hietsu Beach Volley ry.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi