Mene: Kotibileet Tampere-talossa

Lauantaina Tampere-talon Sorsapuistosali on bileiden olohuone.

Kuva: milanmarkovic78 / Fotolia

Parhaat bileet ovat aina kotibileet. Ajattele, jos ne järjestettäisiin kodissa, jonne mahtuu satoja ihmisiä?

Kotibileet on tapahtuma, jollaista Tampere-talossa ei ole ennen nähty. Sorsapuistosali sisustetaan lauantaina 16. huhtikuuta oikeaksi kodiksi väliseinien, huonekalujen ja valaistuksen avulla. Jokainen löytää tästä kodista mieleisensä paikan: makuuhuoneen ohjelma koostuu akustisesta livemusiikista, janon tai nälän yllättäessä suunnaksi otetaan keittiö, ja ympäri kotia löytyy lisäksi erilaista tekemistä ja ohjelmaa. Bileet huipentuvat olohuoneeseen, minne vieraat kerääntyvät viihtymään kevään kovimpien keikkojen tahdissa.

Kotibileiden musiikista vastaavat laulaja-lauluntekijät Laura Moisio, Topi Saha ja Nicolas Kivilinna, isoille ulkomaankeikoille seuraavaksi suuntaava punkryhmä Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS? sekä maaliskuussa uusimman albuminsa julkaissut bluestapaus Knucklebone Oscar. Kotibileiden keikat heitetään makuu- ja olohuoneessa. Laajaan oheisohjelmaan sisältyy muun muassa virtuaalimatkailua ja virkkausta, pöytäfutista paikallisten huippujen opastuksella, saunassa karaokea sekä leikkihuoneessa tietenkin seinille piirtelyä.

Tapahtuman tunnelmasta tekee erikoisen se, että Kotibileiden vieraat jättävät ovella narikkaan myös ulkokenkänsä. Sukkasillaan sipsuttelu on kotoisaa, ja sohville voi heittäytyä makoilemaan huoletta. Kotibileet on myös oiva tilaisuus päivittää sukkatilanteensa ja ostaa uunituore pari Mummon kammarissa rakkaudella kudottuja villasukkia, joiden tuotot käytetään nuorten työllistämiseen.

Tuotannosta vastaa nuorista aikuisista koottu vapaaehtoinen työryhmä yhdessä Tampere-talon kanssa.

Kotibileet Tampere-talossa 16. huhtikuuta. Liput 15 euroa ( + palvelumaksu). Tapahtuma on K18.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi