Mene: Rakkaudenkierrätys-brunssi

Ravintola Sinneen voi viedä käyttämättömäksi jääneen rakkauden (eli itsensä tai eksänsä).

Kuva: tashka2000 / Fotolia

Ravintola Sinne Helsingissä vietetään helluntain kunniaksia sinkkubrunssia. Kyseessä on Rakkaudenkierrätysbrunssi eli rento iltapäivä, jonne voi tuoda käyttämättömäksi jääneen rakkauden itsensä, kaverinsa tai eksänsä muodossa. Brunssilla on tarkoitus tutustua muihin vailla käyttöä jääneisiin rakkaisiin.

Meillä on kaikilla elämämme suurimpia rakkauksia, joiden kanssa rakkaus on mennyt rikki tai epäkuntoon. Siitä huolimatta ne ja me olemme maailman hienoimpia, kauneimpia ja parhaita rakastamaan. Rakkaudenkierrätysbrunssilla laitetaan käyttämättä jäänyt rakkaus kierrätykseen. Mene yksin, porukassa tai lähetä nimettömänä eksäsi sunnuntaina Sinneen - ravintola huolehtii lopusta.

Rakkaudenkierrätysbrunssi järjestetään helluntaisunnuntaina 15. toukokuuta, eli viime hetkellä, mikäli aikoo viettää rakkauden kesän 2016. Tapahtuma alkaa kello 14 yhteisellä ohjelmalla ja jatkuu rennolla brunssilla pitkissä pöydissä. Kaikki osallistujat liitetään (halutessaan) suljettuun Facebook-ryhmään, jossa kesken jääneitä keskusteluja ja pitkiksi venähtäneitä katseita voi jatkaa. Tapahtumaan mahtuu 50 henkilöä.

Rakkaudenkierrätysbrunssi 15.5. 2016. Sinne Helsinki, Eerikinkatu 2.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi