Mene: RööperiFest 2016

Vuosittaista Punavuoren katujuhlaa vietetään jälleen musiikin ja muun kulttuuriohjelman kera.

Kuva: RööperiFest 2016 / Facebook

Punavuori, tuo ihana  Eteläisessä Helsingissä sijaitseva paikka, joka on valloittanut sydämen jos toisenkin. Ruotsinkielisestä nimityksestään lempinimensä saanut Rööperi on paikka, joka omaa tunteikasta historiaa jo monen vuosikymmenen ajan. Sinne kaipaili myös Pepe Willbergkin bändinsä kanssa kappaleessa Rööperiin. Nyt on taas se aika vuodesta, jolloin Punavuori muuttuu juhlapaikaksi, kun alueen oma katufestivaali valloittaa Fredan torin ja sen lähiympäristön.

Musiikintäyteistä, koko perheen RööperiFestiä vietetään tänä torstaina 18. elokuuta kello 15-22. Punavuoren liikenne on osittain suljettu tapahtuman ajan.

Tämän vuoden ohjelmistossa nähdään Suomen kovin mummeli Rap-Mummo Ella ja Helsingin kaupunginteatterin tanssiryhmän entinen taiteellinen johtaja, Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmastakin tuttu Jorma Uotinen. Lapsia viihdyttää muun muassa kokoperheen musiikkiprojekti Vahtikoira Veikko ja muu ohjelma Snellmannin ala-asteen koululla. Tapahtumassa on myös muotishow. Koko tapahtuman ohjelmisto on näkyvillä RööperiFestin Facebook-sivulla.

Joten nappaa kaverit, isovanhemmat ja vaikka lemmikitkin mukaan ilmaiseen hyvän mielen katujuhlaan torstaina.

RööperiFest 2016 torstaina 18. elokuuta kello 15-22, Fredan tori ja lähiympäristö sekä lasten ohjelma Snellmanni ala-asteen koululla.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi