Mene: Smörrebröd-brunssi sunnuntaina

Töölön Mestaritallilla nautitaan tanskalaishenkisestä brunssista vielä muutamana sunnuntaina.

Kuva: kristina rütten / Fotolia

Ystävänpäiväsunnuntaina alkanut smörrebröd-brunssi valtaa Mestaritallin vielä kolmena sunnuntaina. Brunssin on suunnitellut suositun White Trash disease -blogin kirjoittaja, ruokaintoilija Natalia Tolmatsova.

”Tykkään ruoan saralla rentoudesta, yhdessäolosta ja kansainvälisestä meiningistä. Street food on kova juttu ja käsin syöminen aina sallittua, jos minulta kysytään”, hän kertoo.

Näistä ajatuksista lähti liikkeelle Töölössä sijaitsevan Mestaritallin uusi sunnuntaibrunssi, joka yhdistää saumattomasti ja suussa sulavasti niin perinteistä ja modernia kuin suomalaista ja tanskalaistakin ruokakulttuuria.

Mestaritallin WTD-brunssilla voi koota omia herkkuleipiä monipuolisista ja laadukkaista raaka-aineista. Tarjolla on muun muassa itse leivottua leipää, kalaa, leikkeleitä, juustoja, vihanneksia, kananmunia ja remouladea, vege- ja gluteenittomia vaihtoehtoja unohtamatta.

”Voisin elää voileivillä, enkä varmasti ole ainoa. Tanskalainen notkuva voileipäpöytä on kaikkien brunssiunelmieni kiteytys”, Nata kertoo.

Smörrebröd-WTD-brunssi Töölön Mestaritalleilla sunnuntaisin 21.2., 28.2. ja 6.3. klo 12–16. Hinta 25,90 €/hlö. Pöytävaraukset netistä. Sunnuntaista 13.3. eteenpäin tarjolla on jälleen Mestaritallin oma merellinen saaristolaisbrunssi.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi