Mene: Street Food Carnival

Suvilahdessa täytetään vatsoja viikonloppuna.

Kuva: Street Food Carnival

Suvilahdessa ei nälkäisiä viikonloppuna nähdä, kun Street Food Carnival ottaa alueen haltuun ruokarekkoineen ja -kojuineen. Viikonlopun nautinnot eivät jää yksin kulinaariselle tasolle, sillä paikalla on myös liuta kiinnostavia esiintyjiä. 

Ruokaa valmistavat The Alexander's, Arepera Bros., BBQ on Wheels, Brooklyn Cafe, Cone's, Fat Tomato, Fisu & Ranet, Hodarifillari, Kimchi Wagon, Kusmiku Food Truck, Käpylän Majakka, Loving Hut Express, Levant, Rawa, Richie's Gourmet Hot Dogs, Social Food, Street Gastro ja Tortilla co.

Tarjolla on siis herkkuja Venezuelasta Lähi-Itään ja Koreasta Meksikoon. Paikalla käydään myös nyhtökauraburgeritaistelu, kun BBQ on Wheels ja Social Food ottavat mittaa toisistaan - tai siis toistensa burgereista. Yleisö voi äänestää parempaa nyhtökauraburgeria Street Food Carnivalin Facebook-sivuilla tapahtuman ajan. 

Ja kuten sanottu, ruoan lisäksi Suvilahdessa nautitaan myös katuruokaan sopivasta urbaanista musiikista. Perjantaina 29. heinäkuuta esiintyy Tuuttimörkö kello 18 ja Atomirotta kello 21. Lauantaina show aloitetaan jo aiemmin, kun lavalle nousee kello 15 Elias Gould. Kello 18 esiintyy Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, ja kello 21 nähdään livenä Asa & Band.

Street Food Carnival 29.-30.7. Suvilahdessa. Pe 29.7. avoinna klo 14-23, la 30.7. avoinna klo 12-23. Liput 10 € ennakkoon 6k Food Marketista, 12 € ovelta. Alle 12-vuotiaat huoltajan kanssa ilmaiseksi. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi