Meripaviljongin yhteyteen tulossa iso kelluva kesäterassi – Eläintarhanlahdelta upeat näkymät ilta-aurinkoon

Meripaviljongin 150-paikkaiselta terassilla voi ensi kesänä nautiskella kylmistä juomista ja meren antimista auringonlaskua ihaillen.

Meripaviljongin terassi sijoitetaan niin, että merinäköala säilyy myös ravintolan sisällä.
Meripaviljongin terassi sijoitetaan niin, että merinäköala säilyy myös ravintolan sisällä. Kuva: Ravintolakolmio

Siltasaaressa sijaitseva ravintola Meripaviljonki saa kesällä kylkeensä 150-paikkaisen kelluvan terassin.

Isoa terassirakennelmaa rakennetaan parhaillaan Rauman telakalla. Keväämmällä se uitetaan meriteitse Eläintarhanlahdelle, jossa rakennustyöt viimeistellään, kertoo Ravintolakolmio-konsernin kentän johtaja Joonas Keskinen.

Terassi saadaan auki näillä näkymin touko-kesäkuussa. Terassille paistaa aurinko lähes koko päivän, ja siltä käsin voi ihailla myös auringonlaskua.

Terassia rakennetaan parhaillaan Rauman telakalla.
Terassia rakennetaan parhaillaan Rauman telakalla. Kuva: Ravintolakolmio

Vaikka terassi aukeaa ruokaravintolan yhteyteen, painotus tulee olemaan selkeästi juomapuolessa. Kaikkia Meripaviljongin ruokia voi tilata kuitenkin myös ulos, joten viinilasin kylkeen voi napata vaikkapa ostereita tai kokonaisen pääruoan.

Keväämmällä ruokalistaa tullaan hieman uudistamaan, mutta painotus tulee edelleen olemaan kaloissa ja äyriäisissä. Kesäksi listalle tulee myös terassille sopivaa pientä ja helppoa syötävää.

Keskisen mukaan terassipöytiin ei tulla ottamaan pöytävarauksia, vaan pöydät täytetään sitä mukaa kun asiakkaita tulee. Pidemmän kaavan mukaan ruokailua varten voi edelleen tehdä varauksen ravintolan sisätiloihin.

“Terassilla on hyvä ottaa aperitiivit ja vaikka jälkiruokadrinksut, ja välissä saa rauhassa syödä sisällä pöytiintarjoiltuna koko menun.”

Suurin osa istumapaikoista on markiisein katettu, ja viileämpiä iltoja varten terassi on varustettu tehokkain kaasulämmittiin. Terassille sekä ravintolan sisätiloihin on esteetön pääsy.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Helsingin Uutiset.

Ravintola Meripaviljonki, Säästöpankinranta 3

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi