Messukeskukseen avautuu tapaninpäivänä Suomen Suurin Sisähuvipuisto – Temmellystä luvassa niin lapsille kuin aikuisillekin

Benjijuoksua, sumopainia, pomppulinnoja, pallomeriä, mittarimato-seikkailurata ja mittava määrä muita aktiviteetteja.

Suomen Suurimmassa Sisähuvipuistossa piisaa aktiviteetteja pomppulinnoista rodeohärkään.
Suomen Suurimmassa Sisähuvipuistossa piisaa aktiviteetteja pomppulinnoista rodeohärkään. Kuva: Messukeskus Helsinki

Messukeskukseen avautuu tapaninpäivänä Suomen Suurin Sisähuvipuisto. Aika on otollinen koko perheen aktiviteeteille, sillä monet muut vapaa-ajankohteet sulkevat ovensa vuoden vaihteessa.

Sisähuvipuisto jakautuu teemoittain neljään alueeseen: SporttiAlue, PeliAlue, PomppulinnaTaivas sekä TaaperoAlue. SporttiAlueella aikuisetkin pääsevät sulattelemaan jouluähkyä benjijuoksun, kuplapallojen, kikkatikkaiden, rodeohärän ja sumopainin parissa.

PeliAlueella on tarjolla Neuron Race -peliä, ilmakiekkoa, nopeustestiä, jättidartsia ja pöytäfutista. PomppulinnaTaivaassa sekä lapset että aikuiset pääsevät hyppimään kymmeniin eri pommpulinnoihin.

TaaperoAlueella on lapsukaisen turvallista temmeltää. Perheen pienimmille on luvassa pallomeri, jännittävä mittarimato-seikkailurata ja poniajelua pehmoisilla leluponeilla. Kasvomaalausta on tarjolla 26.-28. joulukuuta.

Uudenvuodenaattona 31. joulukuuta kävijöitä leikittää ja laulattaa elävä nukke Maddaleena. Tammikuun puolella opetellaan vannetanssia ja testataan ketteryyttä Norlandia Minimathonissa. Sisähuvipuistosta löytyy myös kepparirata, jossa voi laukata joko omalla tai lainahevosella.

Hope Ry on myös mukana tapahtumassa tekemässä hyvää joulun hengessä. Tapahtumassa voi lahjoittaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille hyväkuntoisia, itselle tarpeettomaksi käyneitä leluja, pelejä ja vaatteita.

Edit. lisätty tieto aukioloajoista 27.12.2018 klo 11.40

Suomen Suurin Sisähuvipuisto on avoinna 26.12.2018 – 6.1.2019 Messukeskuksessa. Auki päivittäin klo 10–18, perjantaisin klo 10–20.

1 kommentti

gozamite

26.12.2018 15:49

Huonosti kirjoitettu menovinkki. EI löydy aukioloaikoja eikä sitä mihin päivään saakka tämä on tarjolla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi