Mestaritallin terassilla on merellistä tunnelmaa

Töölöläinen ravintola Mestaritalli toimii talvisin tilausravintolana, mutta kesäisin avoinna on ihastuttava meriterassi.

Töölössä, Hietaniemen hautausmaan ja Sibelius-puiston välissä, Toivo Kuulan puistossa sijaitsee merellinen terassihelmi: ravintola Mestaritalli.

Mestaritalli palvelee talviaikaan juhla- ja kokousvieraita, ja kesällä ravintola on auki kaikille asiakkaille. Valtavalle terassille mahtuu isollakin porukalla, ja ruokaakin löytyy. Terassilta avautuvat ihastuttavat helsinkiläiset, koivujen reunustamat merimaisemat. Terassilta näkee myös osittain meren päälle levittäytyvälle Meritalli-terassille, jonka jokatorstaisesta nuorten, nousevien artistien livemusiikkiklubin tarjonnasta voi vaivattomasti nauttia myös Mestaritallin terassilta käsin. 

Mestaritallin ruokalistalta löytyy perinteistä, suomalaista ruokaa ja paljon gluteenittomia vaihtoehtoja. Leipä leivotaan omin käsin paikan päällä joka aamu. Kesäterassille lasillisen kaveriksi sopii erityisen hyvin herkullisella mansikkavinaigretella maustettu raikas halloumi-mansikkasalaatti. Terassille paistaa lähes koko päivän, joten auringonvalosta saa nauttia aamusta iltaan.

Merellistä tunnelmaa löytyy maisemien lisäksi myös ravintolan sisätiloista. Täällä voi tuntea kuuluvansa tyylikkääseen purjehtijajoukkoon tai harjoitella katu-uskottavasti merikapteenin elkeitä. Ohoi!

Mestaritalli, Merikannontie 2. Avoinna joka päivä. Tämän ja yli sata muuta terassia löydät Cityn Terassioppaasta

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi