Minibaarin paluu juurille Mansessa

Minibaarissa ovat puhaltaneet uudet tuulet henkilöstön täysvaihdoksen jälkeen.

Kim Rantanen on tehnyt baarimikon töitä kahdeksan vuoden ajan.
Kim Rantanen on tehnyt baarimikon töitä kahdeksan vuoden ajan.

Paluu juurille

Minibaarissa ovat puhaltaneet uudet tuulet henkilöstön täysvaihdoksen jälkeen. Uuden ravintolapäällikön Kim Rantasen mukaan kyse ei ole ennenäkemättömistä muutoksista vaan paluusta Minibaarin alkuperäisen idean äärelle.
”Suurin muutos on se, että keskitymme jälleen ensisijaisesti drinkkien tekemiseen.”

Rantanen lupaa, että Minibaarista saa taas konstailemattomia makuja. Yhtäältä asiakkaita rohkaistaan kokeilemaan uusia mieleen tulevia drinkkimakuideoita. Toisaalta intiimi drinkkibaari tarjoaa mahdollisuuden valita juomansa neljä kertaa vuodessa vaihtuvalta laajalta listalta. Ensimmäisen listan teemana on talvi, ja sen kunniaksi listalle pääsee muun muassa rommipohjainen Oakheart julep.
Minibaari, Aleksanterinkatu 29

Hullussa Porossa makuraati

Koskikeskuksen Ravintolamaailman Hullu Poro on kehitellyt uusia makuja yhdessä yli 40 asiakkaasta koostetun makuraadin kanssa. Raadin ehdottamia ideoita ja elämyksiä sisältävä ruokalista ilmestyy alkuvuodesta, ja siinä ainakin karhupihvi saanee uuden muodon.
Hullu Poro, Koskikeskus, Hatanpään Valtatie 1

Sasu Laukkonen Henriksissä

Chef & Sommelierin keittiömestari Sasu Laukkonen saapuu Ravintola Henriksin vierailevaksi keittiömestari helmikuun 3.–4. päivänä. Laukkonen on suunnitellut kaksi luomumenua, joissa toisen pääruokana on härkää ja sipulia ja toisen kuhaa ja kukkakaalia.
Henriks, Satamakatu 7

1 kommentti

Kukakuka

13.2.2012 18:11

Sasu Laukkonen....hoh-hoijaa mikä Pelle.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi