Monta toria Siljan buffetissa

Tallink Silja uudistaa buffet-ruokailuaan helmikuun alkupuolella.

Jatkossa Silja Europankin buffetpöytä koostuu erilaisista toreista.
Jatkossa Silja Europankin buffetpöytä koostuu erilaisista toreista.

Monta toria

Tallink Silja uudistaa buffet-ruokailuaan helmikuun alkupuolella. Jatkossa buffet on jaettu erilaisiin toreihin, joista herkkuja voi valita oman maun mukaan.

Tarjolla on ainakin vihannestori, juustotori, kalatori ja jälkiruokatori. Tarkoituksena on tuoda keittiöhenkilökuntaa vahvemmin esille antamalla kasvot ruuanvalmistukselle.

Tallink Siljan ruoka- ja ravintolapalveluiden tuotepäällikkö Tomi Söderström nostaa keittiön tähdiksi italialaiset antipastot, makisushit ja snapsilaiseista tarjoillun Gazpacho-keiton. Monet annokset tarjoillaan pieninä valmiina suupaloina. Ravintolassa ei tarvitse enää edetä määrätyssä järjestyksessä, vaan aloituspisteitä on useita.

Melkein paras palvelu

Aromi-lehti yhteistyökumppaneineen on jälleen valinnut Suomen parhaat ravintola-alan työntekijät. Turku oli gaalassa edustettuna kahdessa eri kategoriassa: Riina Nyberg Turun linnan Sodexosta oli ehdolla parhaana ruokapalvelutyöntekijänä ja ravintola Roccan Ville Tuominen parhaana asiakaspalvelijana, mutta tällä kertaa Jyväskylä ja Helsinki vetivät pidemmän korren.

Afrikka kahvilassa

Kirjakahvila on aloittanut afrikkalaisen kirjallisuuden lukupiirin tiloissaan tammikuun lopulla. Lukupiireissä tutustutaan sekä afrikkalaisiin klassikkoteoksiin että nykykirjallisuuden mielenkiintoisimpiin uutuuksiin. Tapaamisia järjestetään kerran kuussa keskiviikkoisin klo 18.
Kirjakahvila, Vanha Suurtori 3

Kahvimestarit

TOK-ravintolat on palkannut jokaiseen Coffee Houseen oman Master Baristan, jonka tehtävänä on ylläpitää kahvinvalmistuksen tasoa sekä valmentaa henkilökuntaa. Kahvimestarin tunnistaa mustasta, erillisellä Master Barista -logolla varustetusta paidasta. Barista-koulutus on toteutettu yhdessä Pauligin kanssa.
Coffee House, Aurakatu 5

Big Jam!

Amarillossa syksyllä nähty Big Jam lanseeraa seuraavaksi laulukilpailun. Palkintona kisassa on mm. artistisopimus, äänitysmatka Los Angelesiin ja kiertue ammattimuusikoiden kanssa. Hakemuksia voi lähettää kilpailun nettisivujen kautta. Ilmoittautumisaikaa on 12.2. asti.
http://www.bigjam.fi

Iltapalaa klubilla

Cup & Pintin iltapalaklubi tarjoilee nälkäiselle pyjamapartyväelle paahtoleipää ja kuumia juomia sekä itse tehtyjä myslejä ja muuta maistuvaa. Paikalle voi saapua vaikka pyjama päällä ja reinot jalassa. Musiikista klubi-iltoina vastaa dj PikkuMikko. Klubeja järjestetään joka keskiviikko klo 19–24. Buffetin hinta on 8,50 e.
Cup & Pint, Humalistonkatu 17 B

Blanko juhlii!

Blanko on ollut pystyssä jokirannassa jo 12 vuoden ajan. Täyttä tusinaa juhlistetaan helmikuussa bileillä, joissa musiikista vastaa Toni Mikael Kallinen. Lammaspastallaan asiakkaat hurmannut ravintola niittää menestystä brunssillaan, ja onpa paikka äänestetty elinkaarensa aikana myös Suomen 50 parhaan ravintolan joukkoon.
Blanko, Aurakatu 1, 11.2.

Päivän ravintolat

Lauantaina 4.2. vietetään jälleen Ravintolapäivää, jolloin kuka tahansa voi avata päiväksi oman ravintolan. Turkuun aukeaa muun muassa Jouni Mustalahden luotsaama meksikolaisravintola, joka tarjoilee tulisia tortilloja ja chiliä kylmän helmikuisen päivän ratoksi. Muut ravintolat löytyvät Ravintolapäivän sivuilta.
Ravintolapäivä 4.2. http://www.ravintolapaiva.com

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi