Munakasravintola Egg aloittaa yhteistyön Forenomin kanssa

Majoituspalvelu ja ravintola ne yhteen sopii.

Henri Hämäläinen (vas) Forenomista ja Jouni Toivanen Eggistä.
Henri Hämäläinen (vas) Forenomista ja Jouni Toivanen Eggistä.

Helsingin Kanavarantaan avattu terveellinen pikaruokala, vegaaneillekin sopiva munakasravintola Egg pyrki jo perustamisestaan lähtien siihen, että ravintoloita pystytetään useampia. Kirjoitimme alkuvuodesta ensimmäisen Eggin avaamisessa, ja haastattelussa Michelin-kokki Jouni Toivanen, joka on toinen miehistä Eggin takana (toinen on Samuli Karjula) kertoi, että Eggillä on tarkoitus avata ravintoloita myös muualle Suomeen. Nyt Egg lähtee myös kansainvälistymään, kun se lyö kättä päälle majoituspalvelu Forenomin kanssa. 

Forenomin majoituskohteiden yhteyteen tulee siis munakasravintoloita. Ensimmäinen yhteistyökohde avataan Jyväskylään marraskuussa, ja sitten tähdätään ulkomaille: suunnitelmissa on ensi vuonna Tukholma.

’’Haluamme näyttää, että ruokaa ja bisnestä voi tehdä täysin eri tavalla kuin on totuttu. Kun sitten Forenom otti yhteyttä meihin ja ojensi käden luvaten reitin ulkomaille, päätimme tarttua siihen’’, Karjula kertoo.

Tiedotteessa Karjula ja Toivanen kertovat, että suurin haaste laajentumisessa on sopivien liiketilojen löytyminen. Yhteistyö ratkaisee haasteen.

’’Forenomin avulla pääsemme avaamaan ravintolan majoituskohteiden yhteyteen, joita löytyy poikkeuksetta erinomaisilta sijainneilla myös Pohjoismaiden pääkaupungeista’’, Toivanen sanoo.

Molemmat yritykset haluavat toiminnallaan näyttää esimerkkiä myös muille yrityksille kotimaassa: yhteen hiileen puhaltamalla voi saada aikaan mahtavia konsepteja, joilla on todellinen mahdollisuus kansainvälistyä.

’’Useammin Suomeen tuodaan uusia palveluita muualta. On upeaa olla mukana viemässä uusia palveluita Suomesta ulkomaille’’, kertoo Forenomin toimitusjohtaja Johannes Kangas.

Helsingin Egg löytyy osoitteesta Kanavaranta 7 B 3.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi