Näissä Tampereen ravintoloissa herkutellaan nyt kympillä - löytyykö 31 SYÖ!-ravintolan joukosta sinun suosikkisi?

SYÖ!-viikot ja kympin annokset rantautuvat taas Tampereelle 29.1.-11.2.2021.

Kuva: Manhattan Steakhouse

SYÖ!-viikkojen ajan lukuisat ravintolat tarjoavat herkullisia annoksiaan huokeaan 10 euron hintaan. Voit nauttia annokset joko vastuullisesti paikan päällä tai take awayna. Tampereella mukana on jälleen laaja kattaus sekä uusia tuttavuuksia että aiemmista kampanjoista tuttuja nimiä.

Nämä ravintolat ovat mukana SYÖ!-viikoilla ensimmäistä kertaa.

Pella’s Cafe

Vuonna 2014 perustetun Pella’s Cafen tavoite on olla enempää eikä vähempää kuin kaupungin paras kahvila. Raaka-aineiden tuoreus ja laatu ovat tämän ravintolan kulmakiviä, ja kun tähän yhdistetään ripaus tinkimättömyyttä ja iloista asiakaspalvelua, ollaan aika lähellä tavoitetta.

SYÖ!-viikkojen ajan nautit tässä ravintolassa kympillä vohveli- ja uuniperuna-annoksia. Uuniperunat täytetään savulohella ja tarjotaan sivusalaatin kera, kun taas vohvelinsa täytteeksi voi valita fetaa ja avokadoa tai fetaa ja kanaa.

Pella's Cafessa herkutellaan kympillä vohveleilla ja uuniperunoilla.
Pella's Cafessa herkutellaan kympillä vohveleilla ja uuniperunoilla. Kuva: Pella's Cafe

Aloha Ramen

Rautatieaseman kupeessa sijaitseva Aloha Ramen on erikoistunut hawailaisiin ja japanilaisiin makuihin, jotka valmistetaan lautaselle suomalaisista, lähellä tuotetuista raaka-aineista. Käsityönä valmistetut ruokalajit vievät sinut hetkessä makumatkalle lämpimään!

Kympin annoksia on tarjolla tässä ravintolassa kolme: friteerattua kanaa ja kasviksia sisältävä Chicken Ramen, Inari-tofulla höystetty Vegan Ramen ja Chicken Katsu Bowl, jossa riisipedin päältä löytyy muun muassa kriteerattua kanaa ja coleslawta.

Il Siciliano

Italialaisten makujen maailmaan sinut siivittää Il Siciliano ja ravintolan kympin annokset. Finlaysonilla sijaitseva ravintola tarjoaa makuelämyksiä lounaalta pitkälle iltaan, ja tässä ravintolassa SYÖ!-tarjoukset ovatkin voimassa koko päivän, myös lounaalla.

Kylmänä talvipäivänä maistuvat tuhdit ja lämmittävät pastat, kuten pekoninen Spaghetti Carbonara tai gorgonzolalla maustettu uunikanapasta. Kympin annosten joukosta löytyy oiva annos myös pizzan himoisille; parmankinkulla ja rucolalla täytetty Pizza di Parma.

Uunikanapastassa maistuvat aurinkokuivattu tomaatti ja gorgonzola-juusto.
Uunikanapastassa maistuvat aurinkokuivattu tomaatti ja gorgonzola-juusto. Kuva: Il Siciliano

Ravintola Tivoli

Voileivät ovat tunnettu ruokalaji Tanskassa, ja nyt tästä ruokakulttuurista päästään nauttimaan myös Finlaysonilla. Tanskalaisten voileipien lisäksi ravintola Tivolissa on tarjolla laaja kattaus skandinaavisia oluita ja muita juomia, joten kuivin suin ei leipiä tarvitse nautiskella.

SYÖ!-viikoilla Tivoli tarjoaa lämpimät ja runsaat kana- ja lihaleivät sekä kalaleivät kympillä. Tarjoukset ovat voimassa myös lounasaikaan. 

Tivolin tanskalaisia voileipiä pääsee nyt maistamaan kympillä.
Tivolin tanskalaisia voileipiä pääsee nyt maistamaan kympillä. Kuva: Ravintola Tivoli

Pizzeria Myssy

Syksyllä uudella konseptilla Kalevaan ovensa avanneen Pizzeria Myssyn ravintoloitsijana toimii lukuisista Tampereen suosikkiravintoloista tunnettu Sami Lappalainen. Vaikka ravintolan nimi viittaakiin pizzoihin, on ravintolassa tarjolla myös pannuruokia.

Sekä pizza että pannuruokia päästään maistelemaan myös SYÖ!-viikoilla. Kympin hintaan valittavana on joko 12 kappaleen etanapannu, kasvistäytteinen PIzza Ortolana tai nyhtöpossulla ja gorgonzolalla täytetty Pizza Persikkapossu. Pizzat sisältävät myös salaattipöydän.

Pancho Villa Kangasala ja Pancho Villa Nokia

Pancho Villa -ravintolat ovat tuttuja edellisistä kampanjoista, ja tällä kertaa mukana onkin peräti kahdeksan Pancho Villa -ravintolaa Tampereen seudulla. Uusia tulokkaita ovat ravintolat Nokialla ja Kangasalalla, ennestään tuttuja ravintoloita ovat puolestaan Pancho Villat Hämeenkadulla, Kaukjärvellä, Lielahdessa, Ratinalla, Satakunnankadulla ja Tammelassa.

Pancho Villaan kannattaa suunnata, jos mieli tekee kunnon burgeria. SYÖ!-viikoilla ravintolat tarjoavat nimittäin jättijuustohampurilaisen tai vaihtoehtoisesti jättivegehampurilaisen kympillä. Tuhdin burgerin rinnalle voi valita mieluisensa lisukkeen lukuisista peruna- ja salaattivaihtoehdoista.

Pancho Villassa nautit jättijuustohampurilaisen lisukkeineen kympillä.
Pancho Villassa nautit jättijuustohampurilaisen lisukkeineen kympillä. Kuva: Pancho Villa

Speakeasy Finlayson

SYÖ!-viikot ja kympin annokset laajenevat Speakeasy Hervannan lisäksi nyt myös Finlaysonille. Rennosta tunnelmasta, rehdistä ja ennen kaikkea maukkaasta ruoasta tunnettu Speakeasy tarjoaa kympin viikoilla todellakin vastinetta rahoille.

Burgerin ystävän valinta on aurajuustoa ja annoksen nimikkokastiketta sisältävä Texas Pete Burger. Kympillä saat mukaasi myös 18 kappaletta joko Original WIngsejä tai vegaanisia Kukkakaalisiipiä.

Tampereen SYÖ!-viikoilla mukana ovat myös seuraavat ravintolat:

Be Calm & Buzz On
Don Franco Trattoria
Guru’s Kitchen & Bar
Los Pollos
Luckiefun's Hämeenkatu
Manhattan Steak House
Naughty Brgr
Naughty Brgr Ihku
Patarouva
Pizzeria Luca Frenckell
Public House Huurre
Pyynikin Brewhouse
Ravintola Maranga
Ravintola Ohranjyvä
Rouhea Ravintola Roast
Sandro Ratina

Seuraathan Tampereen SYÖ!-viikkoja jo Facebookissa ja Instagramissa?

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi