Naughty BRGR avautuu myös Tampereelle

Suomen ensimmäisen Top Chef -kokin burgeriravintola laajentaa toimialuettaan Tampereen keskustaan.

Kuva: Ronja Honko

Suomen ensimmäisen Top Chef -mestarin Akseli Herlevin herkkuburgereita saa pian nauttia myös Tampereella. Ensimmäinen Naughty BRGR -ravintola avattiin Helsingin Lönnrotinkadulle viime marraskuussa, ja  syyskuun alussa mestarikokki avaa Naughty BRGR -ravintolan myös Tampereen keskustaan. Herlevi haluaa tuoda burgereiden hinta-laatusuhteen osaksi ruokakaupunkia, ja hän tekee sen tuhmien burgerien voimin.

Ravintola avataan Aleksanterinkatu 29:ssä sijaitsevan Pork and More -ravintolan tilalle. Pork and Moren koko henkilökunta siirtyy yrityskaupan yhteydessä Naughty BRGR:in palvelukseen.

”Meillä on yksinkertainen missio olla maailman paras hampurilaisravintola. Helsingin Naughty BRGR:iin tullaan jo nyt kautta Suomen ja yhä uudestaan kuulemme, kuinka asiakkaamme kertovat nauttineensa luonamme elämänsä parhaan hampurilaisen. Suomen johtaviin ravintolakaupunkeihin kuuluva Tampere on luonnollinen ensiaskel laajenemisessamme. Keskeisen sijaintinsa lisäksi Tampereella on valmiiksi vahva hampurilaiskulttuuri, joten olen iloinen saadessani esitellä lempikaupungilleni myös maailmanluokan burgerielämyksen”, sanoo Herlevi.

Naughty BRGR sai alkunsa, kun Herlevi osallistui Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelman jaksoon, jossa tehtävänä oli valmistaa hampurilainen. Kisan päätuomari Helena Puolakka kommentoi Herlevin tekemää

Naughty BRGR:n nimikkohampurilainen.
Naughty BRGR:n nimikkohampurilainen.
burgeria "todella rumaksi". Herlevi mielestä tämä oli paras koskaan saamansa palaute.

Naughty BRGR:sta saa aina vähintään viittä eri burgeria. Ravintolassa on myös laaja pullo-olutvalikoima, jonka juomat tulevat eri pienpanimoista Suomesta ja ulkomailta. Kasvissyöjille ja keliaakikoille on omat burgerinsa. Sisustukseen inspiraatio syntyi New Yorkista, Tokiosta ja Lontoosta.

”Minua viehättävät sellaiset ravintolat, joihin sisään astuessaan paikan- ja ajantaju häviää. Tällaista ”mikä maa, mikä valuutta” -fiilistä haemme meillekin ja se todennäköisesti vahvenee entisestään, kun jengi huomaa, että Tampereen parhaan burgerin voi saada kympillä.”

Naughty BRGR, Aleksanterinkatu 29, Tampere. Avataan syyskuun alussa.

1 kommentti

Ugly & Naughty

10.8.2016 15:22

TUHMAKSI, ei rumaksi Helena taisi sitä sanoa. Muuten kait Aksun jointin nimi olisi ollut UGLY BRGR

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi