Neljä huippuhyvää ravintolatulokasta, jotka kannattaa ottaa nyt testiin Punavuoressa

Helsingin Punavuoreen kannattaa nyt matkata kauempaakin herkuttelemaan huippuburgereilla ja laatuviineillä.

Kuva: Hills Burger Bar

Vuoden 2021 aikana herkullisista ravintoloista ja kahviloista tunnettu Punavuori sai jälleen monta kovaa uutuusravintolaa, joista nyt esittelemme neljä todella raudanlujaa paikkaa.

Seuraavat vuoden aikana ovensa avanneet ravintolat ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia!

4 x uutuusravintolaa Punavuoressa

Hills Burger Bar

 • Mikä: Hampurilaisravintola
 • Missä: Pieni Roobertinkatu 9
 • Mitä: Käsintehtyjä burgereita omalla twistillä

Kuva: Hills Burger Bar

Käsintehdyistä dumplingseista tunnetun Hill Dumplingsin tekijöiden uusi burgeriravintola, Hills Burger Bar, jatkaa tutulla linjalla: itse tekeminen on tässäkin ravintolassa kaiken keskiössä.

Hills Burger Barin ehdottomia "omia juttuja" ovat päivittäin ravintolan keittiössä leivottavat “maitosämpylät”, joiden väliin kasataan huolella valittuja raaka-aineita aina kotimaisesta pihvistä salaisiin kastikkeisiin.

Menusta löytyy viiden erinomaisen burgerivaihtoehdon lisäksi myös erilaisia lisukkeita sekä muutama annos burgeriskenen ulkopuolelta.
 

Grape Wine Bar

 • Mikä: Viinibaari
 • Missä: Uudenmaankatu 13
 • Mitä: Tarkoin valittuja viinejä ja klassista baarisafkaa

Kuva: Grape Wine Bar

Uudenmaankadulta löytyvä Grape Wine Bar sai alkunsa kolmen naisen, Minnan, Ninnin ja Pilven, villistä ideasta toteuttaa pidemmän aikaa mielissä kytenyt unelma omasta viinibaarista. Syntyi Grape Wine Bar, jonka tavoitteena ei ole olla enempää eikä vähempää kuin Helsingin paras viinibaari, jossa asiakkaille tarjoillaan huikeita viinejä ja maistuvaa ruokaa kotoisassa ympäristössä.

Viinibaarin juomalista vaihtuu tiuhaan tahtiin, joten uusia maisteltavia löytää joka kerta. Viinilasillisten kanssa nautitaan sesongin mukaisista raaka-aineista valmistettuja pieniä makupaloja.
 

La Taperia

 • Mikä: Espanjalainen viinibaari ja herkkumyymälä
 • Missä: Uudenmaankatu 7
 • Mitä: Espanjalaista tapaskulttuuria

Kuva: La Taperia

Vappuna ovensa avanneen La Taperían taustalla on iskelmätaivaalta tunnettu laulaja Antti Ketonen, joka on lyönyt hynttyyt yhteen Espanjan Madridista kotoisin olevan Jaime Ysernin kanssa. Tuloksena on autenttinen espanjalaisen viinibaarin ja herkkumyymälän yhdistelmä.

Viinibaarin puolella nautitaan espanjalaisia viinejä, jotka tarjoillaan perinteiseen tapaan aina pienen, juomaan sopivan tapaksen kera. Tarjolla on myös erillinen tapas-menu nälkäisemmälle kansalle. Kotiinlähtiessä tuliaiset, kuten juustot, leikkeleet ja oliiviöljyt, voi napata mukaan myymälän puolelta.
 

BobaBao

 • Mikä: Aasialainen ravintola/Kulpateebaari
 • Missä: Fredrikinkatu 36
 • Mitä: Kuplateetä ja aasialaisia snackeja

Kuva: BobaBao

Pienet kuplatee-paikat alkavat olla jo todella tuttu näky Helsingin katukuvassa, mutta kesällä avannut BobaBao tuo tähän trendiin virkistävän poikkeuksen. Sen lisäksi, että BobaBao haluaa tarjota asiakkailleen laadukasta kuplateetä ja astetta raikkaampia Popping Fruits Pearl -juomia, tämä ravintola tarjoaa myös autenttisia aasialaisia makuelämyksiä.

Ravintolan hongkongilainen kokki on loihtinut ruokalistan, jolta löytyy peräti yksitoista erilaista täytettyä bao-sämpylää. Näiden Aasiassa suosittujen annosten lisäksi tarjolla on muutamia lämpimiä annoksia aina japanilaisesta currysta paistettuihin nuudeleihin.

 

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi