Nuudeli haastaa fastfoodin

Wrong Noodle Bar starttaa.

Wrong Noodle Bar starttaa. Yrittäjä Kim Heiniö uskoo, että nuudelibaarikonsepti taipuu ketjuksi.
Wrong Noodle Bar starttaa. Yrittäjä Kim Heiniö uskoo, että nuudelibaarikonsepti taipuu ketjuksi.
Etninen fast food vyöryy kaupunkiin. Namaskaarin ja Cantina Westin tuttujen makujen rinnalle saadaan pian nuudeliannoksia tarjoava pikaruokabaari. Toukokuussa Annankadulle avataan nuudeliravintola, josta on tarkoitus kehittää muutamassa vuodessa kansainvälinen pikaruokabrändi.

Wrong Noodle Barin konseptia on hiottu toista vuotta. Keittiömestari Mika Väätäinen opiskeli kuukausia trendikkäiden fast food -ravintoloiden saloja, mm. Lontoossa.

"Olen pitkään ihaillut lontoolaista Yo -sushibaaria, jonka tuote on niin vahva, että lounaasta voidaan pyytää satoja markkoja. Toinen vahva konsepti on siellä Waga Mama, jonka bisnes perustuu nopeaan asiakaskiertoon”, sanoo WNB:n isä Kim Heiniö.

No, Helsinki on Helsinki, WNB:stä annoksen tulee saamaan lounassetelihinnoin.

"Pikaruokamarkkina on jatkuvassa kasvussa. Uskon, että tämänkaltaiselle, kevyemmälle pikaruoalle on tilaus", jatkaa Heiniö. Tuoterepertuaariin tulee nuudeliannosten lisäksi mm. wrappeja ja riisiruokia. Juomasopimukset on tehty Spriten ja Carlsbergin kanssa, vaikka liikeidean vastaisesti olutta ei nykylainsäädännöllä voi myydä mukaan.

Heiniö uskoo, että 75 prosenttia WNB:n myynnistä koostuu take away -kaupasta. Rullaluistelevan nuudelikuskin voi tilata lähialueelle myös internetin kautta. Lähinnä yrityksiä varten on rakennettu tietokonepohjainen tilausohjelma.

Ravintolan sisustuksen on suunnitellut Valvomo. Entisen Aholaita-kaupan tiloihin nouseva 20-paikkainen Wrong Noodle Bar saa kaverikseen Annankadulle design-kalusteita myyvän Emporiumin.

Wrong Noodle Bar, Annankatu 21

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi