Nyt alkoi säästöpossun massakausi – katso SYÖ!-viikkojen suurimmat hinnanpudotukset

Listasimme kampanja-annoksia, joita on saatavilla selvästi alle niiden normaalihinnan.


Kuluvan vuoden ensimmäiset SYÖ!-viikot ovat parhaillaan käynnissä kymmenessä kaupungissa ympäri Suomen. Ajatuksena tuttuun tapaan on, että kampanjassa mukana olevat ruokaravintolat tarjoavat kahdentoista euron kampanja-annoksia madaltaakseen ihmisten kynnystä testata uusia makuelämyksiä.

Suositut SYÖ!-viikot jatkuvat aina 9. päivään helmikuuta saakka, joten nostamme framille kampanja-annoksia, joita on saatavilla selvästi alle niiden normaalihinnan.

VINKKI! SYÖ!-viikkojen kampanjasivuilla on mahdollista lajitella annokset suurimman alennuksen mukaan. 

KANSAN SUOSIKIT – PIZZAT & BURGERIT  

Mikäli hampurilaiset ovat lempiruokaasi, kannattaa testata joko Herttoniemessä ja Helsingin Mannerheimintiellä sijaitsevan Fat Lizardin crack burger tai veggie cheese burger (norm. 22,00 €) tai tamperelaisen Casino Taproomin juusto- tai vegeburgeri (norm. 21,00 €). Lisäksi burgerifanin kannattaa korvamerkitä myös tamperalainen Los Pollos, josta on saatavilla aura-kanaburgeri tuhdilla 200 g kananpojanpihvillä (norm. 19,90 €).

Pizzaa rakastavien kannattaa suunnata Tampereelle, missä on oiva tilaisuus maistaa joko Il Sicilianon salamipizzaa (norm. 17,50 €) tai Hervannassa, Pirkkalassa ja Lielahdessa sijaitsevan Il Poston liha- tai kasvispizzoja (norm. 17,90 €). Mikäli haluat erilaisen pizzakokemuksen, kannattaa testata helsinkiläisen Ravintola Niskan salami- tai vegepeltileivät eli ahvenmaalaiset pizzat (norm. 15,00 – 15,50 €).

POSSUNLEIKETTÄ JA HERKULLISIA PIHVEJÄ

SYÖ!-viikot ovat liharuokaa rakastavien todellinen tähtihetki, sillä kahdellatoista eurolla on saatavilla sekä herkullista possunleikettä että laadukkaita pihvejä lisukkeiden kera, joiden normaalihinnat pyörivät kahdessakymmenessä eurossa. 

Mikäli ajatus herkullisesta possunleikkeestä pippurikastikkeen ja ranskalaisten kera (norm. 24,00 €) viehättää, kannattaa suunnata helsinkiläiseen Ravintola Hausmaniin.

Pihvin ystävien kannattaa puolestaan käydä maistamassa joko turkulaisen Pikku-Torren 150 g lehtipihvi maustevoilla ranskalaisten kera (norm. 21,90 €) tai jo edellä mainitun tamperelaisen Il Sicilianon pippuripihvi kasviksilla ja perunoilla (norm. 19,90 €)

IHASTU AASIALAISIIN MAKUIHIN

Sytytkö aasialaisen keittiön herkuille? - kannattaa testata joko Bunit tai Mount Everest Kamppi, joista molemmat tarjoavat yhdet kampanjan hurjimmista hinnanpudotuksista.

Helsingissä ja Espoossa sijaitseva Bunit, tarjoaa muun muassa liha- ja kasvistäytteisiä baobuneja, jotka ovat aasialaisia täytettyjä höyrysämpylöitä. Kana- ja kasvisbunitriot kannattaa käydä testaamassa kampanjan aikana, sillä normaalisti nämä ovat yli kahdenkymmenen euron arvoisia.

Niin ikään hyvillä tarjouksilla kampanjaan osallistunut Mount Everest Kamppi, tarjoaa liharuoan ystäville joko tulisia lampaanpyöryköitä chilikastikkeessa (norm. 23,90 €) tai miedommasta liharuoasta tykkääville kananrintafilepaloja masala-voi-kermakastikkeessa (norm. 22,90 €).

Paikan parrasvaloissa ansaitsee myös Turussa sijaitseva aasialaisruokaa tarjoava China Thai Palace Aurajoki, jonka kampanjatarjouksessa oleva grilli chili ankka (norm. 19,50 €), ei juurikaan häviä hinnanpudotuksessa kahdelle viimeksi mainitulle aasialaisravintolalle. 

HUOM! Tästä SYÖ!-viikkojen kampanjasivuille

1 kommentti

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi